Snart nytt år...

Nu är det bara drygt en timme kvar på det gamla året.Sonen har tjatat till leda om att få smälla smällare och raketer.Själv!Men se där går gränsen.Jag säjer NEJ,NEJ,NEJ...Varpå man blir idiotförklarad och hela köret.
Ska han prompt skjuta,så är det med vuxen bredvid.Sen får han säja precis vad han vill.Det händer alldeles för mycket skit med fyrverkerier.OCH,som vuxen har man faktiskt ett ansvar,även om det är "pain in the ass" att höra det där jävla tjatet femhundra gånger per dag typ!
Jag kan ju alltid hoppas på att sonen är trött då tolvslaget närmar sej,då kanske det inte är så kul att gå ut och frysa...Hm,som sagt hoppas kan man ju alltid göra.


           Önskar er alla ETT RIKTIGT GOTT NYTT 2009












Förlovningsdag i antågande

Imorrn firar darlingen och jag 5 årig förlovningsdag!Inte så originell dag,men vi ville inte vänta!Å andra sidan kan man tänka som så,att det är ju lätt att komma ihåg datumet.Nyårsafton brukar vanligtvis inträffa den 31:e december VARJE år.Fast det såklart,vissa har ju lite svårt med dagar och datum osv.(inga namn nämnda!)
Kan väl ändå berätta hur det var förra året.Visserligen inget jubileum i den bemärkelsen,men ändå.
Jag tänkte som så,att darlingen kan få säja Grattis först!Jag väntade och väntade och väntade och.......men han sa INGENTING!!!När klockan drog sej mot midnatt kunde jag inte hålla tyst längre så jag frågade om han visste vilken dag det var???Såklart han visste....NYÅRSAFTON naturligtvis!!!!Vi kunde ha uppträtt på nån nyårsrevy vetja.Vilken fars!
När jag så hade muttrat lite och fått fram självaste budskapet säjer den söta lilla varelsen:"Jaha,du menar förlovningsdag,men det är ju imorron"....RIDÅ!!!!
Hoppas för hans egen skull,att han iår håller reda på dag OCH datum.Han kan bara INTE missa det,med tanke på att jag påmint honom 3-4 gånger per dag..TYP!Jag är spänd av förväntan!
I vilket fall som helst,det här är till dej ÄLSKLING:

"Du vet väl om att du är värdefull,
  att du är viktig här och nu,
  att du är älskad för din egen skull,
  för INGEN annan är som DU"

  Älskar dej mer än ord kan beskriva!
                      Din Majso


      






Att älska sej själv...

Jag beundrar människor som har förmågan att älska sej själva fullt ut!
För egen del vet jag inte riktigt hur jag ska göra.Jag menar,hur ska jag kunna älska mej själv till fullo när jag knappt vet vem jag är???Alltså,jag vet ju vad jag heter,var jag bor och dom där grundläggande grejerna,men resten då!
Jag blir lixom aldrig nöjd med mej själv,har fruktansvärda egenkrav och blir förbannad när jag inte klarar av simpla saker.Så frågan är HUR man ska gå vidare?Terapeuter i all ära,men det är inte riktigt min grej!Tro mej,jag har försökt i olika sammanhang.Min erfarenhet,(kanske haft otur!)är att terpeuter,kuratorer etc etc har ett mantra som dom upprepar hela j-a tiden.-"JAG TÄNKER SÅHÄR"...I varje mening får dom in dessa ord!Grrrrrr,jag kan inte koncentrera mej på annat än :"JAG TÄNKER SÅHÄR"!!Vilket resulterar i att jag är ännu mera vilsen efteråt.Hm..
Små lappar på speglarna,kylskåpet och where ever,med texten:"Du är bra,du duger som du är,du är vacker" ,kan det hjälpa månntro?TJENA!Vad vacker anbelangar,så kan jag inte läsa det mer än max 2 dagar per år,(i förvirrat tillstånd då)för det är jag ju inte,och vad beträffar att vara bra och duga,nja ibland kanske!Finns det verkligen inget annat än tankekraft,meditation och whatever???
MÅSTE "jobba" en hel del med mej själv verkar det som.Men,DET kommer inte bli nåt nyårslöfte från mej.Jag kan inte lova nåt på förhand,dock FÖRSÖKA!
Till alla er som känner er träffade:"Jag älskar ER för dom ni är"(och till alla andra oxå för den delen)




Hobbyfotografen plåtar lite

Vilken underbart vacker dag det varit idag!Solen sken på frostklädda träd och växter.Kunde inte låta bli att ta fram kameran och knäppa några bilder för att se hur dom blev.Sisådär i mina ögon,men man får väl öva lite.Jag hatar att läsa instruktioner,så jag provar mej hellre fram.
Varsågoda,här kommer några små smakprov!










#)=¤(")för smällare & raketer!

Nu börjas det igen med dessa jävla smällare & raketer.Det är väl en sak om folk kan begränsa det till självaste nyårsafton,men INTE då!
Det startade redan igårkväll,det small och dundrade,ekade värre än värst mellan husen.
Fan,det kliade i fingrarna på mej.Hade en sån ENORM lust att bara rusa ut och sätta ett helt band av Kinapuffar och Bengaliska eldar i röven på dom söta små ungdomarna.Tända på och se dom flyga iväg likt påskkärringar,fast med (eld)kvast därbak istället för mellan benen!!!
Har jag fått åldersnojja,eller är jag bara så FRUKTANSVÄRT....töntig???
Skit samma,jag tänker iallafall INTE varken köpa eller skjuta upp raketer.Jag eldar upp mina stålar på annat sätt om man säjer så!!!
Bara att hålla tummarna och hoppas på att INGEN får fingrar och ögon bortskjutna på raketernas "förlovade" dag!
                                                                                                    

Aj,aj,aj!

Stackars,stackars lilla jag.Fryser,nyser,mår illa och känner mej som en vissen tulpan.Och dom är ju inte så fagra,så ni kan ju tänka er!!!
Man blir så eländig och tråkig,har inte ens lust att vare sej städa eller tvätta....(Hm)
Skulle helst bara vilja ligga nedbäddad i sängen med en massa bra filmer.Bli uppassad och servad!Men ånej,det går inte för sej.Det är precis som om man bara låtsas!Fast,det gör jag INTE.Är kanske lite hängig en eller två gånger per år ungefär,så då fattar ni ju att man inte går undan och får va ifred!
Ska bli sååå spännande imorronbitti när man slår upp sina blå,antingen har det värsta gått över eller så blir jag SÄNGLIGGANDE vare sej jag vill eller ej.Har egentligen inte tid med att va sjuk,det stundar 20-års kalas på tisdag och det finn lite att fixa med tills dess.Kan man kanske ringa nån födelsedagsjour och be dom komma,eller???
Atschooo,fräs & snyt!NU är det sängdax.Inget "nattuggleri" för mej idag!
                                                                                                         

Sällskapsspel & Bag in Box

Tänk att det kan va så himla skoj att spela sällskapsspel!!
Inför julen hade jag gjort ett stort undantag och handlat hem lite vin.Eller lite & lite...det är ju tre liter i en sån där fiffig låda.Räcker till midsommar för mej ungefär,i VANLIGA fall.(Om inte längre)Jag är inte precis nån storkonsument på alkoholhaltiga drycker.
Av en händelse fick jag syn på promille-boxen som jag ställt undan på "barnsäkert" område.Så jag tappade upp ett glas och satte mej i mysfåtöljen.Första klunken är enligt min mening inte så jävla god,men det är bara att bita ihop och sippa vidare.Tids nog (efter några glas)känner jag mej väl som Sue Ellen i Dallas tänkte jag!!???Men näe då!Jag kunde inte ens få lillfingret att spreta lite chict,inte ens halvtöntigt.Shit oxå!Så jag tappade upp ännu lite mer och småsmuttade.Efter ytterligare ett halvt glas,då började det hända grejer minsann!Stickningar under fötterna och sug i speltarmen.Fram med nyinköpta sällskapsspelet,pennor,chips(inte bra att findricka på fastande mage)och "jagäringendåligförlorare"- minen.Sagt & gjort,spelet kunde börja.Skitbra...Hur fan kan man ens tänka tanken att man INTE ska förlora i ett spel i allmänbildning om man är "aningen" på lyset???Fast kul va det!Tyckte jag iallafall,jag fattade ju inte bättre då!!Hallå ligger Rio i Europa???Finns det olja i Vättern,och varför ser jag inte bokstäverna på frågekorten???
Jag pratade KLART OCH TYDLIGT så dom kunde inte misstänka nåt!!!Tjena,jag som är typ "salongsberusad" MAX en eller ett par gånger per år,troooligt att jag kan dölja nåt!!!SÄLLAN...Inte ens hundarna kunde jag lura minsann.Bara mej själv.Alltid nån som är "blåögd"...Fniss!
I vilket fall som helst så va vinet gott efter 5:e glaset,jag kom INTE sist på spelrundan.....OCH:det finns en liten slatt kvar i Bib´en ifall spelsuget sätter in...framåt midsommar eller så!!!!Schkåål...

VILKEN JÄVLA BOMB!!!!

Måste bara berätta lite om "familjens" julafton.
Som i många andra familjer,så ska julafton räcka till åt många.Så för att hinna med allt och alla,så går vi upp ganska tidigt för att äta en "stadig" julfrukost beståenda av allt möjligt smått & gott.Viktigast är dock julskinkan och vörtbrödet.Nåväl,efter denna delikata(väldigt mättande)frukost intar älsklingen och jag kaffe medans jag försöker röja undan det värsta i porslinsväg.Sen kommer högtidsstunden,då vi sitter som tända ljus bredvid julgranen och delar ut paket och lyssnar på julklappsrim.Det ena roligare än det andra!I år som ni kanske hört och vet,var årets julklapp en "upplevelse"...Utan att överdriva,kan jag tala om att hela familjen fick en sån.UPPLEVELSE med stort U!!!!
Jorå,mellanbarnet(för övrigt en dotter)hade hittat och köpt VÄRSTA,BÄSTA julklappen till sin mamma...(hennes ord!)
Och sanna mina ord,det var verkligen nåt i upplevelse genren!!!Väldigt sexig,väldigt uppseendeväckande och helt "perfekt" för mej!!!!(ha,ha,ha)NATURLIGTVIS,var jag tvungen att mannekänga för familjen.Betänk nu att jag befinner mej "mittilivet",med ALLT vad det innebär...Föreställ er sedan Barbamamma i raffset med push up!!!DÅ snackar vi verkligen UPPLEVELSE...Som ett bombnedslag i "hemmiljö" om man säjer så!
Men,men...ingen rök utan eld!!Jag har faktiskt skickat sms till Bingo Rimér med förfrågan om han vill komma och ta några bra bilder...(fingers crossed!)Än har han inte ringt,men han kanske har det lite "körigt" nu kring jul & nyår!!
Skulle han mot förmodan inte höra av sej,kan jag ju alltid stoltsera med att jag är "BEST IN SHOW" ,och åtminstone familjens "PANG"-brud innanför hemmets fyra väggar.Och det är ju inte heller fy skam!!!


REA-HYSTERIN

Men HALLÅ!
Jag bara undrar hur folk kan bli så rabiat skogstokiga så fort det är röda REA-skyltar i affärerna????
Dom drar,river och sliter som om det vore första gången dom sett en klädtrasa!!!
Hur kan man ORKA stå i en kö,som ringlar sej likt en lysmask genom heeela affären fram & tillbaka tills den når kassan!!!Kan det va för att just den varan dom ska ha är nedsatt 20 kronor....Man blir ju mörkrädd,får hjärtklappning och stressymptom av mindre vetja!!
Kan tala om,att jag inte ens stack in fotspetsen i den butiken!!!(inte nån annan heller för den delen)Nu undrar ni kanske varför jag ens va på rean eftersom jag reagerar på detta viset.Men grejen är den,att jag va tvungen att lämna tillbaka en trasig julklapp,annars kan jag LOOVA,att jag stannat hemma.Sånt där är inget för mej...längre.(fniss!)
Kanske har med åldern att göra,vad vet jag!
Det va iallafall en befrielse att komma hem och ladda kaffebryggaren och sjunka ner i mysigaste fåtöljen.LÅÅÅNGT bort från Rea-hysterin med akryl tröjor och stringtrosor i alla regnbågens färger.
Nu är det ett helt år kvar tills 2009 års annandagsrea startar.TACK & LOV!!!!!


Julafton med tjocka släkten...

Mmmm,så va julafton 2008 avklarad oxå!
Det är märkligt,att just julafton går så fort.Veckor av förberedelser,pyssel och fixande är till ända snabbare än man hinner säja "hej",typ!
Jag fick massor av fina grejer iallafall,av barnen och "darlingen".
Ungarna & jag stack till mamma & pappa för sedvanligt julfirande med hela "tjocka" släkten.Vi är ALLTID många,idag 25 st till bords.Det blir massor med köttbullar på borden vill jag lova,för att inte tala om alla prinskorvar.
När så tomten har varit på snabbvisit och "småbarnen" rivit upp sina paket,ser det ut som om det är "pappersåtervinningen" modell LARGE på golvet.Mitt i all röra,sitter mamma och sorterar det som "räddas" kan av skrynkelfritt papper och fina snören utan knutar.Sen lägger hon det på "julhyllan" i källaren och tar fram det nästa år.Visserligen bra av henne,att inte kasta allt.Men vilket jobb med att sortera,veva upp och organisera!!!
Nu ska här drickas kaffe och slappas i soffan,alldeles för mej själv!
GOD FORTSÄTTNING!Kramar från mej till ER ALLA!!!


Sotaren kan komma!

Om man bor som jag,får man besök av en sotare ett par gånger per år.Det ska rensas i rökgångar och kollas fläktfilter och så ska det drickas kaffe!Det tycker Sotaren är jättetrevligt!Jag kan oxå tycka det ibland.För vad en Sotare INTE vet,det är inte mycket kan jag tala om.
Tänk er själva,han åker omkring i hus & gårdar.Och oftast är det små rara fruntimmer som är hemma och tar emot lilla "murren".Då blir "tanterna" såå glada,att dom mer än gärna bjuder på kaffe med dopp.På så sätt slår dom två flugor i en smäll,får bjuda på sju sorters småbröd och samtidigt höra halvårsrapporten med SKVALLER...
Jag har oxå fått höra minsann,fast då var det Sotaren som bad om kaffe,och jag hade inte ens en sorts kaka.Hade jag haft ett par sorter att ställa fram,så hade jag med all säkerhet fått skvaller för flera år framöver.
När så Sotaren har gått,så sitter man fullproppad med smaskig information,vare sej man har bett om den eller inte.
-Jag hade INGEN AAANING om att Petterssonskan nere på hörnet hade haft besök av "försäljningschefen" i 12:an,för att inte tala om Johansson som bor bredvid affären!!Hans fru åker tydligen till Åland på s.k "SPA-resa" en gång om året,trodde herr Johansson...ända tills lilla frugan fick synnerligen svåra utslag på känsligt ställe.(ni fattar va?)
Fast värst av alla,lilla skenheliga fröken X,som haft besök av varenda....just det:"SOTARE"...Så nu är Sotarkollegorna inte alls lika sugna på att träffas och dricka öl i bastun  på fredagseftermiddagarna.Det är lixom inte såå kul längre att sitta och "skvallra",när alla är "buksvågrar"...
Vilken sabla tur att man inte blev SOTARE......

Lilljul med tjejerna!

Nu är årets "Lilljul" till ända.Tjejerna(mina bästaste,goaste vänner)har gått hem.
Fick jättefina presenter,fastän jag sagt att dom inget skulle ha med!!Man kan inte lita på dom små rackarna minsann..
Som vanligt frångick vi INTE traditionen att leka "paketleken".I år var temat choklad,vilket vi enhälligt röstat fram.
Passar mej perfekt,chokladmonster som jag är!
Glögg,pepparkakor med Gorgonzola,och så kaffe med glass & drömsås.Nu har vi återigen fyllt på "fettdepåerna"!!
Men man får inte va så petig i vår ålder,det finns det som är värre än ridbyxlår och celluliter.

TACK SNÄLLA NI,FÖR ATT NI KOM & FÖRGYLLDE DA´N FÖRE DA´N FÖRE DOPPAREDA´N.
OCH TACK FÖR FIIIINA PRESENTERNA(nedan),ni VET hur ni ska göra mej glad!

Puss & Kram....................."Friends forever"
                        Majso


Till den jag älskar!

ÄLSKLING!

Livet är inte alltid lätt,
men med dej känns allting enklare & rätt.
Jag vill vara ditt hjärtas kära-
När vi är åtskilda,ändå va "nära".




"När ringen blir sliten och lockarna grå,
 låt kärleken förbli lika vacker ändå"...



"Du har mitt hjärta i din hand"


JAG är ett chokladmonster!

Mmmmm.....
Finns det nåt bättre än choklad???Inte för mej iallafall!
Det finns bara bra att säja om denna underbara vara..
Det är gott.
Man blir glad.
Man får energi.
OCH...det är kanon för "samlivet"....MUMS!

Hittills har jag tillverkat 9 olika sorters julgodis...Alla med nån form av choklad...NATURLIGTVIS!
 Vill man göra mej gla´ - ge mej CHOKLA´.................



                            
                                                                                                   

Mina utvalda rabatter...

Min matvaruaffär har minsann stenkoll på mej!Dom vet PRECIS vad jag handlar och hur ofta!
Som igår t.ex,då fick jag mitt lilla häfte med "mina utvalda varor".Spänd av förväntan(ungefär som på julafton),river jag upp kuvertet.Döm om min förvåning,när jag ser mina 20% rabatter.Här ska det bli fredagsmys så det står härliga till.Vi ska frossa och lyxa till veckoslutet som vi aldrig gjort....
Erbjudande nr 1)Torrfoder med spröda kycklingbitar...till hundar!!!
Erbjudande nr 2) Lyxpaté med saftiga oxköttsbitar...oxå till hundar!!!
Erbjudande nr 3) Mjuka snacks för finsmakare....DEFINITIVT INTE för MÄNNISKOR!!!
Erbjudande nr 4) Rymliga,heltäta,väldoftande...BAJSPÅSAR!!!
Slutligen,som en liten bonus?!!Rabatt på bomull............
Är det menat att vi  ska stoppa näsorna fulla med bomull,så vi inte känner smaken på den lyxiga patén???
Nu längtar jag VERKLIGEN till julafton,utan rabatter och bajspåsar!
Fast,jag kan tala om att det iallafall var TVÅ fyrfota vänner som blev glada.OCH dom ska väl oxå få ha lite julfeeling!!!
                                                                                                               
                  
                                                                                                               


Tron kan försätta berg!

Det finns "vissa" människor som TROR att dom är bättre och förmer än alla andra.Såna som ALDRIG i livet har sagt eller gjort nåt fel,ALDRIG erkänner ett snedsteg!Jag känner en "sån"...(väldigt väl dessutom)Den s.k människan lider total brist på empati,"kör över" ALLT som kommer i hans väg.Kosta vad det kosta vill.Det spelar ingen roll om det så bara rör sej om ett par spänn!!Hur fan ORKAR såna människor hålla på?Dag ut och dag in,oförtrutet.
Han ljuger,manipulerar,snackar skit,diktar ihop historier som inte ens är trovärdiga för 3-åringar!JAG har genomskådat honom för typ 100 år sen!!!!OCH,nu börjar det visst bli så att andra oxå ser vad han VERKLIGEN går för.(vilket inte är en dag för tidigt)
Som sagt: "Med lögner kommer man långt,men med sanningen kommer man längre"...............


                      "Genomskådad"                                                                                  

Moln av oro!

Det är bistra tider på arbetsmarknaden.Mannen i huset går som på nålar eftersom dom redan börjat varsla personal på hans jobb!Man kan lugnt säja att han hänger löst,det är bara en tidsfråga innan käftsmällen kommer.Som en komet i 50000 km/h ungefär.För även om man vet att nedräkningen har börjat,så försöker man hålla skenet uppe och ta en dag i taget!!Fan,jäkla skit...Hur blir det då med OSS???Jag vägrar leva UTAN honom,inte en gång till med perioder av saknad då vi bara kunde träffas en gång i veckan,ofta bara nån gång i månaden!!!(i över 4år!!)
Jag vill INTE VARA UTAN HONOM...AAALLLDDRRIIGG MEEEEEEEER!!!Men vad göra???JAG har inget svar på den frågan,inte han heller i nuläget.Det är vid såna här tillfällen jag önskar att jag va 10 år igen.När det tråkigaste som kunde hända va att man inte fick lördagsgodis eller hade noll rätt på matteprovet!Jag vill lägga mej och skrika,gapa,VRÅÅÅLA fulaste orden som finns.Men det hjälper tyvärr inte.Jag försökte lite,men med resultatet att jag fick skitont i ryggen och svordomarna tog slut.
Hur kul känns den analkande julen då om man får fråga???På en skala mellan 1 och 10,KNAPPT en 2:a.....
Vem vill sitta och frossa i julmat,när man anar hur det kommer bli sen!!???Nudlar morgon,middag,kväll-om ens det.
Lika bra att börja spara redan NU...
Tills vidare lever jag med tanken,att än så länge har vi ju ändå VARANN!!!!!!!!!!!


                                                                                                         
                                                                                                                                   

Längtar bort...

Sitter här och drömmer mej långt,långt bort.Vill åka tillbaka till Egypten,hobbysnorkla,sola,bada och bara må som en prinsessa.Ge blanka fan i matlagning,disk,tvättberget och whatever!!!
Jag vill ha All inclusive på hotellet,annars är det ingen vits.Jag vill ju SLIPPA matlagning och hela "hemmaköret".
När jag sen kommer hem igen,anställer jag nån fattig pensionär,som tvättar och städar åt mej!Sen kan vi sitta och dricka kaffe när "pension" jobbat färdigt.Och naturligtvis dikutera om det VERKLIGEN var bättre förr.Enligt min mening stämmer detta bättre: "Det var inte bättre förr,det är bara värre nu"...
Ska sätta "STÖR EJ" skylten på dörren strax,dröööömma mej bort till vita sandstränder,korallrev och dignande buffébord med allsköns läckerheter!!!ÅHHHH....
Men först,slänga in några tipsrader och förhoppningsvis vinna lite.Har jag tur kanske det blir ett litet startkapital som räcker till busstransfern.Håller tummarna!!!JAG VILL ÅKA.....SNART!!!!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Tonårsmonster i juletid.....

Nog lackar det mot jul alltid...
VARJE år ett par veckor före jul,blir ungarna som förbytta!Det är som om demoner intar hela deras jag!
Så fort man frågar om nåt,eller bara säjer hej så förvrids kropparna på dom.Ur munnarna,som ser ut som avgrundshål,väller det konstiga haranger på nåt främmande språk.(bortsett från svordomarna som NATURLIGTVIS är på renaste svenska...)
Fan,jag har lust att lämna tillbaka varenda jävla julklapp och trycka ner gröt i halsen på dom!!!Vira in dom som mumier i nyaste julgardinerna och ställa ner dom i källaren...(tills vidare)
Nu kan jag ju inte längre hota med att tomten BARA kommer till barn som varit snälla,det va lixom 10-15 år sen dom gick på den finten!
TYVÄRR räcker det med att man uppgivet säjer : " Usch vad det känns trist och otacksamt när ni beter er såhär"...
Då jäklar skriker dom samstämmigt : "Men vafan,skiiiiit i och köpa julklappar då om du tycker det är så jävla tråkigt,vem bryr sej!!!!!!!!!!!!!!!!"
Antingen får man betänka att det är tonåringar,där pusselbitarna innan för pannloben inte fallit på plats än,eller så får man ringa efter ett Medium som kan komma och "driva ut" demonerna lagom till jul.
Imorron är det jag som tar på mej Screammasken och slängkappan!!!Jag tänker INTE fly...JAG ska (illa) fäkta!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
                                                                                                            

"Hembiträdet" tar ledigt!!

Pust!!!
Idag har jag tagit ledigt,tänker inte göra ett endaste handtag här hemma.Vem bryr sej???Inte jag iallafall.
Dagen började vääääldigt soft,klev ur sängen vid TOLVTIDEN!!!Vet inte NÄR jag va sååå slö sist.Sen drack jag mitt kaffe,som darlingen hällt på termos.Bläddrade i en tidning,arrangerade ett julkort på familjemedlemmarna stelt uppsatta i soffan!Jag tänker köra den slöa grejen iår vad gäller julkorten,dom kommer till berörda via mejl istället för postvägen!Jag har annat att lägga min tid på!
Nu ska jag dricka mera kaffe,kanske ta ett bad och glo lite på TV,skööööööööööööönt!




                                                                                                          

Han borde skaffa sej ett liv!!!

Mitt Ex är inget kex...Han är en parasit,en som bara snackar skit.
Han manipulerar allt och ALLA,är som gulgrön möglig galla!
Han har INGEN empati,vad andra tycker struntar han jämt i...
Han är lika sympatisk som en fossil,tror han har både klass & stil.
Hans falskhet och ynklighet tränger ut ur varje por,
att ALLA gillar honom det är vad han TROR!
Men sanningen har börjat "nafsa" honom därbak,så nu ljuger han ännu mer för han är såå jävla spak!!!!
Mej "förföljer" han på ALLA tänkbara sätt,men att bli av med en "varböld" som han,är fan inte lätt...
Fast jag fortsätter KÄMPA med näbbar & klor,mej skrämmer han inte för att han är stor...(i käften!)


                                                                                             
                                                                     
          Dagens ord:
Den som gräver en grop
åt andra,bör först ta
måttet på sej själv....


                                                                                                        

"Velighet" är mitt andranamn!!!

Jag förstår mej inte på mej själv längre!Vet inte om det har med åldern att göra,nåt har hänt iallafall!
Hade bestämt mej för att inte skicka ett endaste julkort i år....Ända tills jag hittade mina gamla julstämplar,fina pappersark och klistermärken!!!Det är ju sååå avkopplande att sitta och pyssla!MEN,deadlinen för att vänner och bekanta ska få dom små alstren går ut  om 4 dagar.Skickar jag senare kanske det inte kommer fram till nyår ens,och vad är då vitsen???I vilket fall som helst så har jag iallafall inhandlat 15 julfrimärken.(dom räcker en liten bit på vägen)Vi får se om lusten faller på!
Sen va det ju det här med julklapparna,samma sak VARJE ÅR!!!Jag la fram den briljanta idén till familjemedlemmarna,att vi bara köper för en hundring till varann.(det är ju ändå "tanken" som räknas lixom)Det gick dom med på,utan nån somhelst diskussion..Kanon! Just det,ända tills jag SOM VANLIGT hittar roliga grejer som skulle passa var och en av dom.Men då blir det för mer än en hundring var!Då blir det helt plötsligt ett annat läge,bara för att jag inte kan hålla mitt ord!Så nu har jag(tror jag iaf)bestämt mej för att "låtsas" att jag är med på beslutet.(som JAG bestämde!)Sen får det bli en glad överraskning för dom,när TOMTEN kommer med flera goa paket!!Jag ÄÄÄLSKAR att ge presenter/julklappar och se när dom blir glada!!!
Sen va det ju det här med julgardinerna och allt annat julpynt som jag hittills vägrat leta fram och fixa till.Nu "rycker" det helt utan förvarning i "julstöks"-fingrarna!Det är som om det sitter en liten,liten vätte i garderoben och viskar:"plocka fram alla saker,annars ska vi se till att du inte får julstämning EVER i ditt hem"!Fan,jag vågar nog inte trotsa "de små" iallafall...
HEJ HOPP;nu ska jag göra julgodis!!!Som jag för övrigt hade bestämt mej för att inte göra heller!!!


                                                                                              


I huset där jag bor...

I fastigheten som vi bor,finns inte ett enda rätt.Är det inte stopp i avloppen,så funkar inte ventilationen.Värmen är det si & så med jämt.Man får ju iof tänka på att oljan är dyr,men att behöva gå med dubbla raggsockar,tofflor & Helly Hansen tröja på sej jämt,där går fanimej gränsen.OM man mot förmodan ringer värden och säjer till,så blir det inte åtgärdat förrän efter typ 4-5 veckor.Och höjer han då temperaturen på värmen så är det med MAX 1 grad,vilket resulterar i att man som högst kan ta av sej ETT par av sockarna.Ta som förra påsken t.ex,då när jag skulle duscha,fullkomligt VÄLLER det upp svart geggig sörja ur golvbrunnen.Sååå j-a äckligt.Ringde värden 5 gånger....inget svar!Så jag fick själv börja gräva med händer och fötter.URK!Som riktig vispgrädde på moset,svämmade toan över bäst som jag stod med skit upp till fotknölarna...VIDRIGT!!!!För att inte tala om lukten,det hjälpte inte med en halsduk indränkt i lukta gott virad 3 varv runt näsan!Hade bara fattats att jag kräkts i den oxå!(halsduken alltså!)Till slut fick jag emellertid ordning på röran,OCH värden svarade då jag ringde....6e gången!!!MEN,han va i Kina,så VAD hade jag inbillat mej att han kunnat göra?????Förutom att jag möjligtvis kunde ha kontaktat slamsugningen,men nu hade jag ju ändå fixar det och det va ju JÄTTTTTEBRA gjort av mej som han sa!!!Puckot!!!Jag BORDE ha ringt slamsugníngsbilen och bett dom komma,sen hade dom kunnat spola ut skiten hemma hos honom....Skit ska ju skit ha!!!!



                                 NYÅRSLÖFTE: "Leta efter ny bostad"
                                                                                                                                      Kram på Er!!!
                                                                  
                                                                                                Nåt i den här stilen kanske!

Jag blir GAAAALEN.....

Bäst som man har hällt upp en mugg kaffe,så bryter HELVETET löst....
Tonåringar och deras icke resonemang i kombination med PMS får mej att se RÖTT och förvandlas till VÄRSTA JÄVLA VAMPYREN...(behöver ju fylla på lite blod i förebyggande syfte!)
1 mm,jag säjer EN YNKA JÄVLA MILLIMETER var jag ifrån att kasta nylagade köttgrytan rakt i fejset på "hormonvarelsen"...Hade jag gjort det,så hade jag åtminstone besparat mej ett antal TOTALT MENINGSLÖSA påhopp,gap,skrik och ren jävelskap!!!VARFÖR,VARFÖR,VARFÖR har jag kvar den där sista lilla "spärren" i såna här sammanhang???Önskar ibland att det inte va så.BARA FÖR ATT MARKERA.Men,det är ju lätt att va efterklok.Fast å andra sidan,VEM om inte jag,hade fått den STOORA äran att torka upp "the total mess"???Ikväll räckte det med stenhårda käkar och migrän efteråt!!Som ett kravbrev på posten ungefär...PUST!!!!
Kaffet hann kallna,men jag är kokhet fortfarande...Ska Googla och se om jag hittar nån bra terapeut i närheten,för nu behöver jag HJÄÄÄÄLP!!!!!(eller rättare sagt "hormonvarelsen")
Tills dess,bara att försöka hålla ut och ta till DJUPANDNINGEN:in genom näsan ut genom munnen,in genom näsan ut ....................................................................................
                                                      "Ge mej styrka"
                                                                                                                                                           

Man får väl drömma?????

Imorse vaknade jag och va på ett strålande humör,det kändes sådär lätt att gå upp!Och det händer ju inte alltför ofta precis...
Gick ut och tryckte på bryggaren med ett leende på läpparna.(bryggaren som min älsklig laddat åt mej innan han stack till jobbet,är han gullig eller???)
Fram med morgontidningen och så lite sipp ur största kaffemuggen.Det här é livet.Inte prata med nån,bara få mysa!(förutom några snabba repliker till sonen,men det räknas inte som störande moment!)
Satte mej vid datorn en stund,kollade mejlen och hade en skön könsla i magen.Började Googla efter smycken för att få lite tips & ideér.PANG!!!!Det va då jag förstod,att jag alls inte är nån "smyckesdesigner",varken erkänd eller med nåt eget märke som jag jag säljer till Jennifer Lopez & Michael Jacksson!!!Dom enda som bär "mina" smycken,är släkt och vänner som jag i stort sett "trugat" på dom nattliga små alstren....
Men man KAN väl sanndrömma?????Isåfall kanske jag sitter där en vacker dag,med "feta" avtal till Hollywoods stjärnor!!!!
Måste gå & lägga mej en stund.FÖR: "Man får väl drömma"?????
                                                                                                                                                               Kram!
                                                            
                                                                                                                        

Min ÄLSKLING....

ÅH.....
Jag har världens goaste kille!Inte nog med att han är söt,smart & gullig,han har världens finaste ögon oxå!
Såna där bruna härliga.som man lixom inte kan få nog av att titta på och som jag bara "drunknar" i.
Att vi träffades,var en ren slump.Eller kalla det ödet.Jag är bara sååå glad,tacksam och LYCKLIG över att ha honom.
Han är min "soulmate"...Min älskare och ALLRA BÄSTA VÄN.Forever.AND EVER AND EVER.
Jag är fortfarande lika kär & galen!Älskar honom mer och mer för varje dag.Utan honom skulle livet inte vara livet.


Till min älskade:

"Hjärtat är fyllt utav dej,
  jag har allt man kan önska sej"

            "Gå med mej genom livet-
               jag vill ALDRIG va utan dej"


                          Din Majso ♥
                                               

                                                                              
                                                                                          


I affären där jag bor....

Där jag bor,har vi en livsmedelsaffär.Dit kan man gå av många anledningar.Mestadels antar jag att folk besöker butiken för att handla.(det mest normala)Annars kan man ju alltid uttnyttja Postens tjänster,tippa eller varför inte hämta ut fredagsspriten från Systembolaget.Själv går jag inte BARA dit för att handla.Nej,jag kan komma på mej själv med att gå dit för lite social samvaro.Ganska sjukt,men sant!Jorå,jag har kompisar så det räcker,det här är mer en "mejgrej".Jag kan fly hemifrån en stund,och samtidigt snacka bort lite tid....FAST,egentligen är sanningen den,att det jobbar två urgulliga killar i affären.När jag säjer "killar",så är det därför att dom är så pass unga ,att jag teoretiskt sett skulle kunna va morsa till dom.Men man ska ju inte va så jävla åldersfixerad,och förresten så är åtminstone en av dom redan förlovad(jag oxå för den delen)så där är det ju "kört" lixom...
Dom är som två söta siamesiska tvillingar,där den ena är,är den andra.Och när dom inte är där,då blir affären grå på nåt sätt,då har jag inte lust att ens köpa köttfärs för 10 kr kilot.Ingenting är kul,och jag bara lääängtar tills dom ska komma tillbaka och förgylla min dag.SOM ikväll t.ex när jag sprang in en snabbis för att köpa mjölk,då står dom där vid läsken och plockar...Sida vid sida,som två solstrålar skiner dom upp då jag kommer!!!!Jag känner mej så speciell och utvald.JAg skulle ha kunnat köpa varenda flaska med 1.5 liters Coca Cola(fast jag egentligen hatar Cola),bara för att få stå där bredvid dom några minuter extra!!!Men,jag vill ju inte verka FÖR på,och bli betraktad som "gubbsjuk" fast tvärtom.Så jag hastade vidare och i rena farten fick jag med EN STOR PÅSE CHIPS hem oxå!Men den ska jag INTE äta upp,jag måste ju tänka på figuren vetja!!!Det räcker väl med att man är "patetisk" och "gillar" yngre killar,man vill ju inte behöva gå dit i joggingbrallor modell mina jättegamla från tiden då jag inte trivdes med mej själv!
Skämt åsido,dom här två killarna är supergoa,och vi har  faktiskt bara en "normal" kundrelation....Ån så länge iallafall!!!Men vem vet,om sisådär 20 år,när dom upptäcker att det är "mogna" kvinnor som är bäst,DÅ...kanske!!!!Ha,ha,ha!

Lördag kan bli min "luckyday"......

På lördag är det fest.Fest & fest förresten,det kanske är att ta i.Det är en s.k Pubafton,i en lokal med slitet trägolv,fula gardiner och stolar som sett sina bästa da´r.Har inte bestämt mej för om jag ska ta med mannen och gå dit än.Troligtvis blir det en snabbrepa.Av den enkla anledningen att dom brukar ha "apor" som serverar i minibaren.Människoapor alltså!!!Faktum är,att det är två specifika såna,som jag skulle vilja skicka dit peppar´n växer.Eller ännu hellre,till ett jävligt varmt ställe om man säjer så!!!Tyvärr,så är dom som parasiter,dyker upp där man minst anar.Jag får spykänslor bara jag tänker på dom.Fan,det skulle kännas sååå oootroligt skönt,att lixom av "misstag" få in värsta käftsmällen...SMACK!!!
Men har man som jag kommit mittilivet,så kanske det inte är speciellt moget!!Eller?Fast jag ska erkänna att det kliar långt ut under naglarna.Det är inte så att jag går & retar mej på folk i allmänhet,det är mer invecklat än så med dessa monkeys!!!Men det är en för lång historia att berätta nu.Återkommer med det framöver.
Kram tillsvidare!!!


Tekniska grejer...

JÄTTEKUL,här sitter man och skriver ett inlägg....OCH HUR SER DET UT NÄR MAN SKA KOLLA SEN DÅ?????
Jo,som en enda stor kladdig sörja,PRECIS som mitt liv ibland.BIG,BIG mess.Man kan säja att det ser "krypterat" ut.
Men vaddå,ingen idé att gråta över spilld mjölk.Bara att knappa lite mer på tangenterna....
Snart,sen eller en annan gång.....

En fröjdefull jul????

En sak kan man iallafall konstatera.Och det är att julen kommer vare sej man vill eller ej!
Julklappar hit och julkort dit!Huset ska städas,lakanen manglas,kanske lite hemgjort julgodis etc etc etc.Sist men inte minst ska granen kläs och skinkan griljeras och....man ska vara glad,hoppfull och tacksam.Eller hur!!!???
När julafton infinner sej är jag så slut att jag bara vill kräks i ulltofflorna från förra julen.(finaste!klappen från en gammal moster som inte fattat att jag får svamp av bara strumpor!)
Å andra sidan får man väl skylla sej själv,som håller på och fixar,styr och donar från morron till kväll.Fast man vill ju lixom inte frångå traditionerna heller.Faktum är,att jag senaste åren bett Mamma Scan om köttbullarna,köpt färdigkokt skinka och totalt struntat i att mangla lakanen!Det är ju ändå bara jag som märker att lakanen är släta som en babystjärt!MEN,julgodiset kan jag bara inte va utan,då blir det ingen jul.Och "Lilljulssammankomsten" med "flickvännerna",den kan jag heller inte rucka på!1 dag per år får vi iallafall träffas och både äta mat,dricka glögg och snacka om livets allvarligheter!(läs:rappakalja)
Sen kommer juldagen,den är bland dom tråkigaste dagarna på hela året!Lång,mestadels grå,och helt förskräckligt trist!Då är ju hela alltet över lixom.Allt det som man haft panik över sen i slutet av juli.(nästan)Det enda man kan göra,förutom att röja upp,diska och fixa juldagsmiddan,är att titta på tv.Men inte ens det är ju speciellt uppmuntrande,i stort sett bara repriser.................


Välkommen till min nya blogg!

Jaha,så har då även jag hakat på bloggtrenden...Kunde jag väl aldrig drömma om,men man ska aldrig sluta förundras.(över sej själv!)
Här kommer jag ventilera mina tankar,funderingar och händelser.Troligtvis blir det en salig blandning,precis som mitt liv är!!!
Hoppas du ska trivas!(smaken är ju som bekant som baken....delad!)
Kram Majso...........................

RSS 2.0