Det blev en god & lugn Valborgsmässoafton...utan fyrrverkerier

Jag tycker egentligen inte,att det är
speciellt mycket att fira.
Valborg alltså!
 
Nu ville jag ju iof inte va sämre än vanligt,
så jag fixade minsann både god mat OCH
en alldeles enastående dessert med ny smak.
 
Ska man gå halvt in,så bör man väl göra
det en onsdag åtminstone!
 
Det serverades en räksoppa med rejält sting i och mycket dill gjorde
oxå sitt till den smakupplevelsen.
Nästan så jag hade kunnat sörpla i mej hela soppskålen,SÅ god är den!
 
Det är inte jätteofta farmors gamla soppterrin åker fram,men
när den väl gör det njuter jag i fulla drag.
 
Till soppan hade vi extra krämigt vitlöksbröd som man om man
ville kunde doppa.Och det gjorde jag,flera gånger!
 
Desserten var en pannacotta med vit & mörk choklad smaksatt med rom
och toppad med lite grädde samt sockerflarn.
 
Den satt inte heller fel till kvällskaffet kan jag meddela.
 
Just det,innan vi satte oss till bords,så bakade
jag faktiskt en "Valborgskaka" som jag åkte
iväg med och gav till ett förtjusande äldre par.
 
Jag tänkte som så,att varför inte piffa upp deras
lilla kväll en (kak)smula så dom kan få njuta av
nåt sött och smaskigt!
 
Hade nämligen en banan som låg i kylen och drällde,och eftersom jag själv inte
gillar banan,så slängde jag ihop en extra lyxig banankaka med massor av
hackad choklad i samt dekorerade lite halvtjusigt.
Man får ju tänka på att det är tanken som räknas.
Mottagarna blev iaf väldigt glada,och det är ju faktiskt huvudsaken
när allt kommer omkring.
 
Så,vad säjer vi nu,om inte:
Välkommen (kalla) maj,nu kör vi så det ryker med
full fart mot högsommar och jävligt varmt väder!
 
Kramelikram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0