Vad blir det för käk idag då?

Jaha ja,då va vi där IGEN,där
vid köksbänken med veck i
pannan lika djupa som typ
Bermudatriangeln.
 
Tur i oturen,att jag inte själv
ska käka,det gör iaf biffen lite
enklare om man säjer så.
 
Nu blev det inte riktigt biff,men
väl en maträtt med köttfärs,så
helt fel blev det iaf inte.
 
Köttfärs,gul lök,vitlök,passerade tomater,massor med svartpeppar
och cayennepeppar fick samsas i stekpannan och puttra ett tag.
 
Kokt jasminris i botten på en ugnsfast form,med lite olivolja ringlad över
innan hälften av färsen hälldes på!
 
Såja,nu är första lagret ris täckt.
 
På med resten av riset och upprepa med lite olivolja uppepå.
 
Sen va det bara att ösa på riven ost,ett väldigt viktigt måste i
matlagningssammanhang.(kul ord btw)
 
Vänta lite nu,man vill ju inte riskera att det blir torrt,för som vi vet suger ju
ris åt sej jävligt mycket vätska och tenderar att bli torr och det vill man ju
verkligen INTE riskera!
Häll och häll tills grädden tar slut vetja,ju saftigare desto bättre.
(sa hon som inte ens ska äta av ovanstående,men ändå)
 
Sen är det bara att fortsätta slänga på osten & vänta på att ugnen blir varm!
 
Smaklig måltid då´rå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0