Middagstipset!

Hade helt glömt bort
"Den här gooda"...


Bryn fläskfilé och krydda med salt & peppar.
Lägg köttet i buljong och småsjud 30 min.

Fräs ihop curry & lite smör,späd med
buljongen som köttet sjudit i.
Red av och tillsätt lite grädde.

Blanda under tiden Philadelphiaost
och paprikapulver.(snåla INTE!)

Rör ner paprikablandningen i currysåsen
och rör slät.
Skär köttet i skivor och lägg i ugnsfast form.
Skär purjolök och röd paprika och strö det
över köttet,avsluta med att hälla curry/paprika-
såsen över alltihopa och ställ in 200 grader varm
ugn i 15 min.

Smakligt måltid!

Kommentarer
Postat av: Petra

Vad gott det lät!! Det måste jag prova!!

2010-03-02 @ 21:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0