Middagstipset!
Hade helt glömt bort
"Den här gooda"...
Bryn fläskfilé och krydda med salt & peppar.
Lägg köttet i buljong och småsjud 30 min.
Fräs ihop curry & lite smör,späd med
buljongen som köttet sjudit i.
Red av och tillsätt lite grädde.
Blanda under tiden Philadelphiaost
och paprikapulver.(snåla INTE!)
Rör ner paprikablandningen i currysåsen
och rör slät.
Skär köttet i skivor och lägg i ugnsfast form.
Skär purjolök och röd paprika och strö det
över köttet,avsluta med att hälla curry/paprika-
såsen över alltihopa och ställ in 200 grader varm
ugn i 15 min.
Smakligt måltid!
"Den här gooda"...
Bryn fläskfilé och krydda med salt & peppar.
Lägg köttet i buljong och småsjud 30 min.
Fräs ihop curry & lite smör,späd med
buljongen som köttet sjudit i.
Red av och tillsätt lite grädde.
Blanda under tiden Philadelphiaost
och paprikapulver.(snåla INTE!)
Rör ner paprikablandningen i currysåsen
och rör slät.
Skär köttet i skivor och lägg i ugnsfast form.
Skär purjolök och röd paprika och strö det
över köttet,avsluta med att hälla curry/paprika-
såsen över alltihopa och ställ in 200 grader varm
ugn i 15 min.
Smakligt måltid!
Kommentarer
Postat av: Petra
Vad gott det lät!! Det måste jag prova!!
Trackback