Lördag med färg

Jag fattar inte varför håret ska se så dassigt ut.Det kan väl inte ha med åldern att göra,eller?Nej det måste helt enkelt va nåt i generna!Bestämde mej iallafall för att slänga i lite färg,paketet har stått i skåpet ett bra tag och jag har gått och glott på det länge utan att komma till skott.
Ganska lugnt och skönt i övrigt.Darlingen är på båtmässa i Älvsjö,förr om åren va det ju han som körde in båtarna där.Minstingen (snart 14 år men kommer alltid va mammas plutt) har jag skjutsat till en kompis,Mellanpluttan är lite seg idag (var ute & partajade ända fram på småtimmarna) och Storsnuttan har kollat lite på TV innan hon stack till sin darling!Med andra ord en ganska behaglig lördag såhär sista da´n i februari.Faktum är att humöret ligger på plus oxå,kan man bli annat än varm om hjärtat när solen skiner?!Att dessutom höra fåglar kvittra,då finns det hopp om bättre tider iallafall!
Imorr´n kanske det blir ismete igen.(om jag orkar upp vill säja)
 
Ha en skön lördagkväll!


Så ser jag ut nu...typ!


Söndagssteken redan fixad...skönt!


Majsos lilla rosa

Sitter och funderar på om jag ska börja använda min lilla rosa.Den är ingen nyhet på marknaden precis,men jag har inte skaffat mej nån sån förrän nu.Jag pratar om det lilla undret,en sk menskopp.Man stoppar upp den,tar ut den & sköljer av den och stoppar upp den igen!Låter det sexigt?Njae inte så man tar ett jätteskutt kanske,men man slipper ju springa och köpa tamponger iallafall.Det som håller mej tillbaka lite från att börja använda den,är att jag har lite dålig erfarenhet av det här med att stoppa upp saker i "näckrosen" (finare ord för fitta).
Det står nämligen precis hur man ska gå tillväga vid införandet och hur man ska bete sej vid tömning!Vid uttagande:
"Stå lätt framåtlutad,för in fingrarna,som naturligtvis skall vara rena (jaha rena!!!Jag är väl inte fem år heller) och dra försiktigt i den lilla tappen som sticker ner.Det är viktigt att du inte spänner dig då det kan vara svårt att få ur koppen"
Tjena & hallå,klart att man kanske spänner sej en aning om man har två av sina egna fingrar en bra bit upp i härligheten!!!Även om jag har svårt att tror att den skulle fastna.Jag menar större saker har ju fått plats där!(barn alltså)
Nej,det är nog snarare så att jag ler lite ansträngt vid tanken på främmande föremål i "näckrosen".Köpte en gång sk geishakulor,finfina små guldpläterade lusthöjare.(stod det på asken iallafall.Troligt,jag kände inte ett skit,inte darlingen heller.Ja,ja vi hade ju provat åtminstone.Vad gör man inte för att sätta gulkant på varda´n?)I vilket fall som helst så ville kulorna inte komma ut (Geishakulorna alltså,inte darlingens)!!!Panik,jag hoppade,skuttade rullade på höfterna men utan resultat.Så det va inget annat än att "kavla upp ärmarna" och agera gynekolog på sej själv!!!
Jodå,jag fick ut dom,men det satt långt inne...(vitsigt va?)
Så jag funderar nog tills imorr´n.Då kanske jag är lite mer avslappnad!!

Kram & sov gott! ♥



Kan man lita på "rosa"???

Aningen nyttigare än godis

Hej & hå fredag igen!Har precis fixat till lite gott som ska serveras till glassen ikväll.
Färsk ananas doppad i choklad....MUMS!Och banan till den som hellre vill det.
Hittills har fredagen inte varit annat än ordinär,men den är ju inte slut än.Har man riktig otur blir det sms-trakasserier lite
senare!!!I guess you know what I´m talking about!!!!Och den som inte vet ska inte va ledsen för det.
Nu återstår lite snabbstädning,om jag inte blir sittande med kaffemuggen framför datorn vill säja.(för det är ju fan så mycket roligare)
Ha det gott!
Kram♥


Sååå gott...


Fönsterkuvert triggar fram djävulen

Jaha,så var det dax igen!Att få ett litet trevligt brev med fönster!!!
Det är bara en sak jag undrar,kan inte advokater räkna???Det verkar inte så iallafall.Inte ens när det gäller arvodet.
45 minuters arbete blir helt plötsligt 1 timmes arbete.Inte så jävla konstigt att det blir dyrt med tanke på det påslaget.
Om jag hade vetat det jag vet idag,så hade jag kunnat läsa till advokat själv,så mycket har jag lagt ut på att anlita dom (jäkla utsugarna) vid det här laget.
Jag får syrebrist i hjärnan av allt det här!Ansiktet förvrids och förvandlingen är total,fuck vad jag hatar att behöva hålla på!Och det bara för att Exet inte har nåt annat för sej än att jävlas.Jag säjer bara en sak:"Skaffa dej ett eget liv & sluta parasitera på andra"!!!!!!Hur sjukt som helst...
Nu är det bara att vänta på hans nästa drag,för det kommer var så säkra!!!Frågan är bara vad han ska hitta på den här gången!(Väntan är gastkramande)

Om det finns nån arbetslös filmregissör därute,hör av dej bara så ska jag ge dej manus till en långkörare!!!


Vardagsdjävulen personifierad...

Man kan ju alltid hoppas att eftermiddagen blir trevligare!
Kram sålänge...


Det är väl insidan som räknas!

Man ska inte döma folk efter utseende.Ibland är det oundvikligt,men ändå inte riktigt fair!
Det är så jag känner!Jag är som ett gammalt skåp,lacken börjar bli dålig och det är repor lite här och var,dessutom är jag aningen kantstött.Åren tar ut sin rätt och vissa händelser har satt sina spår.Men,på insidan är det som sammet minsann.Mjukt och varmt och där finns plats för mycket!
Jag har en kär gammal vän (Y)  som är en jävel på möbelrenovering,kanske kan ringa henne och höra om hon har nåra tips och knep.(för ytupprustning av gamla skåp menar jag!)Annars får man väl vända sej till Kanebo & Co...



Som jag...

 
...nött & avskavd!!!









Mat till alla

Fantasin tryter och idéerna är lika torra som Saharas öken!!
Varje dag samma gamla visa!River i frysen,köttfärs näe det hade vi igår.Kyckling näe det äter man på torsdagar!!!Kassler & bandspaghetti då?OK kör till,det har vi ju bara nåra dagar i veckan...Å andra sidan går det snabbt och gillas av dom flesta.Återstår bara att diska efter sej,och hur kul är det på en skala mellan 1-10??? Svar:knappt en etta!!!


Med lite persilja som pricken över i...


"Pärlan" är lätt att tillfredsställa-soppa,soppa,soppa............

Puss på Er!


Semleträff & turbanpose!

Fikastunden hos utflugna ungen va jättemysig,vi pratade & åt av semlorna jag hade med mej.Det blev betyget godkänt.
Jag borde ha joggat hem (2.5 mil) med tanke på kalorierna,men hade glömt både reflexer och pannlampa,så jag slapp!
Jäkla otur,det är ju sååå skönt med frisk luft!!!Hm,fan jag har inte joggat sen....äsch skitsamma jag har glömt.
Lämnar er med nåra bilder.
Ha en skön kväll!♥


Mini me


Kelly fick följa med till matte


Senaste skvallret...ja,ja


Tisdagsposering á la Micha



"Fint folk" kommer alltid sent...


Äntligen fikadax!!!


Turban...inte min grej!


Tack för fikat!Inte bara jag som behöver diska...

Kram-vi hörs!





So far so good

Tisdagen bjuder på lite välbehövligt solsken!(än så länge iaf)
Idag är det ju fettisdagen,så delar av familjen ska till utflugna dotter´n i Peking i em.Pysslig som man är (fniss) så har jag gjort egna semlor som jag ska ta med.Fast inte med mandelmassa,jag hatar den sörjan.Näe,det blev semlor med vaniljkräm & kakaopuder på locket.Satan i gatan vad vi ska fylla på bukfettet sen!!!

Idag fyller dessutom U år,en underbar vän som kanske inte fattar HUR  MYCKET hon är ÄLSKAD!!!
GRATTIS GUMMAN,
önskar dej en JÄTTEBRA DAG!

                                                  
                                                                               Grattisbukett till: U
                                                                  Hurra,hurra,hurra,hurra-TADA!!!

Ha en "fett" skön tisdag folks...

                      

                                          

Balkongdrömmar & båtturer

Shit vad jag lääängtar till sommaren!
Jag vill vakna av fågelkvitter och sätta mej på balkongen med dagens första kaffe.Njuta av vårlukterna som lägger sej som en mjuk varm slöja runt hela kroppen.Gå i kortbyxor och veta att det är lååångt kvar tills man måste ha strumpor på sej igen.


Kom på balkongfika!


Min oas!


Båtmaskoten Cindy

Värmebölja efterlyses!
                

The never ending story

Säja vad man vill om måndagar, inte nog med att det är ett jävla skitväder jag har fått två fönsterkuvert oxå!!!
Nummer 1 från Skatteverket ang.sonens folkbokföring-avslag!
Nummer 2 från Försäkringskassan ang.sonens underhåll-avslag!
Det räcker tydligen inte med att man har PMS,nu får jag dubbelt avslag oxå,på samma dag!(LUCKY ME..)
Och ALLT beroende på att Exet vägrar samarbeta...Med tanke på alla papper och blanketter som skickas till mej,och ALLA papper jag måste skicka till myndigheter & advokat,så har det snart avverkats en hel jävla skog.Snacka om slöseri i kubik!Det spelar ingen roll VAD jag än gör,inte när man har med en p------- att göra.En sån människa kör över allt som en ångvält (milt sagt) och bygger på en lögn med ytterligare en,sådär håller det på om och om igen...hela tiden!
Nu har jag irriterat mej och svurit över fanskapet ett tag,så det är bara att ta nya friska tag igen!Vem vet,imorr´n kanske det bara dimper ner ett kuvert i brevlådan!Man kan ju alltid hoppas!


Härliga måndag...NOT!

Jaha,så va jag tvungen att dra en snabbis till "metropolen" Peking då!Den första av två turer dit idag,ska nämligen hämta dottern efter träningen ikväll oxå.Kan inte påstå att den här månda´n började speciellt bra,men det återkommer jag till senare.På med jackan nu & sticka iväg!
Vi hörs!(om ni har lust)
Kram♥

(en cab till sommar´n kanske!)

Vackert men deprimerande

Kunde inte låta bli att knäppa en bild,fast jag måste medge att det gjorde mej tjutfärdig.Snöandet alltså!
Kaffet är min livlina,vad vore jag utan detta svarta guld???Svar:en värre "häxa" än jag redan är!Så det så..
Vilket kaffe bjuder DU på när/om du får oväntat besök???(Jag bjuder på Gevalia...I LOVE IT)




Kvällsbetraktelse med uppgiven blick!

Snöbesök & Dollytuttar...

Tillåt mej ställa en väldigt enkel fråga:
"Varför,varför,varför skulle det komma snö???"Jag som i min enfald hade hoppats på lite våraktiga känslor och mer solsken!Men fan vad man bedrar sej!Som lök på laxen är Dolly Parton på besök oxå.Eller åtminstone hennes tuttar!Shit,jag känner mej som en uppblåst ballong (i revbenshöjd iaf) och kan INTE sova på magen för boooobisarna är lixom ivägen!Behöver jag tala om att jag aldrig kommer knöla in silicon i dom i normala fall hängande påsarna därfram!!!???NEVER EVER!!!(varför tror ni det finns push-up??)
Och det säjer jag bara,nu kan det fan bara bli värre!FÖR av erfarenhet VET jag att kommande dagar inte blir kul!!!Jag förvandlas till en trotsig 4-åring (läs 40 taggare!!),med humör värre än en huggorm som inte ens fått sniff på en råttjävel på flera månader!Godisbegäret kommer göra mej galen och om jag inte kan stå emot så blir jag totalt rabiat efteråt,för hur i helvete ska jag då kunna få på mej bikinin i Egypten???Som om det inte är nog med fettansamlingen jag redan dragit på mej!!Lyckostar dom som bara har det såhär EN VECKA varje månad-jag har det i TRE ungefär!!!Först är det 1 jävla vecka med "förkänningar",sen (minst) 1 vecka när jag bara vill sitta i garderoben och skrika könsord!!!OCH som om inte det räckte,YTTERLIGARE 1 vecka när jag lider av efterskalvet!!Det är ju fan konstigt att man inte sitter på Hispan och knaprar sockerpiller...Fatta,knappt 1 vecka i månaden som jag är hyfsat "normal"...(jag sa hyfsat!)
Enda glädjeämnet nu när Dolly är på besök är att darlingens mungipor ser lite gladare ut,iaf när man tar av sej kläderna.(på kvällen alltså-bara då!)Och det är ju kul att man åtminstone kan glädja nån i den annars så sunkiga perioden!
Med andra ord: "Inget ont som inte har nåt gott med sej"...
Vad har karlar för månatliga problem egentligen??Jag är dålig på det,eller rättare sagt:jag har nog med mej själv...Förvisso har dom skägg och rakar sej!!(Fattas bara att jag får generande hårväxt i fejset oxå!!!)I vilket fall somhelst behöver dom inte slänga ut en förmögenhet på tamponger & bindor.(så jävla bortkastade pengar!)Och dom behöver absolut inte,nån endaste dag i månaden gå och oroa sej för om det möjligtvis "luktar fisk" mellan benen!!!Fan vad orättvist!Köket (vid kaffebryggaren) är min "skyddszon",skulle man mot förmodan "ana" os från ett icke najs ställe så tar kaffelukten bort en hel del...Ha!!Förnimmer jag inte just i detta nu en touch av räkor???Måste nog förpassa mej till köket och sätta på bryggar´n-direkt!(Ler)

Ha det gott & kom ihåg: Det kunde varit värre!

(På tal om räkor...)


Uppe med tuppen

Man är ju fan inte riktigt klok som går upp klockan 5 en lördagmorron,när man kan ligga kvar under täcket i gosiga värmen!
 Men såhär efteråt är jag faktiskt glad att jag följde med ut på ismete.Ja,alltså jag drack ju mest kaffe och fotade,men ändå.Gäddor fick vi,men som jag skrev igår så läggs dom i igen.(det är sånt man får acceptera om man är ihop med en "riktig" fiskare)Så nån firre till lördagsmiddag blev det minsann inte!
Här kommer dagen i bilder,det va en fröjd att se solen gå upp imorse!


Som en Michelingubbe ungefär...


På väg ut på isen...


Det första av fem borrhål...


Solen börjar gå upp...


...För att fullkomligt explodera utöver isen!


"Liten gädda tittar upp"


Isskulptur från isborren...


Tyvärr inget hugg under pimpelstunden!


Men Polly kan man alltid lita på!


På väg hemåt efter en underbar dag med frisk luft!


We´ll be back...

Kram Majso ♥

Fredagsglass & spex....

Hej hopp,det blev lite glass med färsk mango,passionsfrukt och 70 %-ig choklad till kvällskaffet!Det va jag fanimej värd,efter en hel satans lovvecka med ungar ända in på flimmerhåren, HELA tiden,TYP!!!!(som dom säjer!)
Nu har jag brett mackor och darlingen har laddat bryggaren,för imorrn bitti drar vi ut på jakt.....efter middagsmaten!!
Nåja,darlingen har en konstig förmåga att ALDRIG ta upp nån fisk.(ismeta ska vi alltså)Men jag däremot tycker att NÅT som fastnar på kroken kan man väl i allsindar ta med hem och äta upp!!!Det är ju som om alla älgar,rådjur,ja whatever bara skulle få föröka sej utan att man lixom sköt av...fattar ju vem som helst hur det skulle sluta!!!!En god liten gös eller gullig abborre kan man väl få äta upp????NÅN GÅNG!!!
Anyhow,jag SKA  iaf dra på mej (darlingens) kängor och följa med!Va tvungen att prova dom innan,och kunde konstatera:TJOCKA SOCKAR FÅR PLATS-INGA PROBLEM!Dock ska jag ha mer kläder på än det nedan.
Hörs imorr´n!
Önska oss "skitfiske" vetja!!!!


Råvarorna,bästaste sorten!


Slutresultatet,MUMS kan jag lova!


"PÅ SPEXHUMÖR"

                           Majso-PIPPI....
Jag KAN vicka på tårna i dom här "små svarta"....
(kängorna ska med på ismetet imorr´n)


Bara "några" bitar naturgodis...

Yes,yes,yes....Jag köpte inget snask.(för nåra bitar naturgodis räknas väl inte!ELLER?)
Hittills är jag ståndaktig,men klockan är ju bara strax efter 13...Ska väl inte ropa HEJ än kanske!!
Faktum är,att på fredagar får man äta "lite" onyttigt...lite!Så det kanske blir en aning glass (äkta vanilj förstås) med färsk mango iallafall.Jag vill lixom känna att jag inte är slav under "ätarättprincipen" HELA tiden.


Gick bara förbi...10 poäng till mej!


Sprang förbi....40 poäng till mej!


- 10 poäng,det är ju ändå naturgodis...
Slutsumma:+ 40 poäng (används till glassen senare)


Fredag IGEN...fan vad veckorna går fort!

Okej,bara att ta tag i den här da´n oxå då!
Mat ska tänkas ut,det behöver diskas och egentligen borde fönstren tvättas.Dom ser ut som skit (minst sagt)  när solen ligger på!MEN,jag tröstar mej med att det är för kallt att ställa sej och putsa idag,och förresten har jag ingen T-röd hemma heller för den delen!!!
Ska sätta på lite mer kaffe & skriva notan.(vem fan är det som äter upp all mat???)
Kram ♥ sålänge,vi hörs!






Jag,Jill Johnson och Jolene...

Sportlov innebär att ungarna är LEDIGA,vilket i sin tur betyder att dom är hemma.(nästan hela tiden)
Pulka,skidor & rosiga kinder är ett minne blott.Iof är ju ingen gladare än jag eftersom jag HATAR vinter,snö och kyla!!Nu är det lixom innesittarlov som gäller (här) med datorer,snacks på rummet och MSN pling i två av rummen.
Min egentid (på lov & så) består främst av transport till & från affären,samt tiden det tar att handla!Och det är ju inte fy skam."Man ska inte förringa det lilla,för det myckna man inte mäktar med"...Eller nåt sånt.




" I´m driving home "(no shortcut)



Tack för sällskapet Jill,nästa gång ska du få sjunga klart!

Trötta vovvar!

Det finns fler som är trötta här hemma.(förutom jag alltså!)
Kelly fryser dessutom när hon är ute och springer minsann inget extra.Cindy jagar runt lite,men hittar så fort hon kommer in,en skön,mjuk kudde att lägga sej på!
Ligg kvar vetja,nån jävla gång blir det väl (förhoppningsvis) bättre väder.Då jäklar ska vi va ute HELA dagarna!





Sluta ringa-jag har för fan NIX TELEFONI

Precis som om det skulle hjälpa att ha NIX telefoni!!!NIX,det gör det INTE.
Iof kan man ju skita i att svara (vilket jag oxå gör för  det mesta),men att höra dom där jävla signalerna hela förbannade tiden går mej på nerverna!
Som ikväll tex:RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING....Men svara då skriker en av ungarna!Jag vill inte ropar jag tillbaka!RRRRRIIIING.
Men för helvete,jag svarar väl då!

Jag: Hos Majso
I andra änden: Hej jag heter Krystyna och ringer från xxxxx.
Jag: Ja hej!
Krystyna: Ringer jag olämpligt?
Jag: Mm,det gör du faktiskt!
Krystyna: Jag söker Majso,är det henne jag pratar med?
Jag: Nej,det är det inte!
Krystyna: Och vem är du då?
Jag: Hurså,det behöver väl inte jag tala om för dej,eller?
Krystyna: Är du nån släkting till Majso?
Jag: Nej,det är jag verkligen inte!
Krystyna: Men vem pratar jag med då?
Jag: Eva heter jag,jag är bara här och ligger med Majso´s man!
Krystyna: VAD SA DU NU????
Jag: Goddag yxskaft!
Krystyna: Aaa,vet du när Majso kommer hem???
Jag: JA,HON KOMMER OM 10 MINUTER SÅ VI HAR GANSKA BRÅTTOM OM VI SKA HINNA MED DET DU JUST STÖRDE OSS I.....
Krystyna: Men då ringer jag lite senare då!

Behöver jag säja mer????



Enklaste lösningen på problemet,eller???


Bort med snön & kylan

Jag vill inte ha kyla och snö!Tack & lov att dagarna blir längre,man kan ju få spelet av mindre!Tror inte att jag är skandinav i grund och botten,jag skulle nog ha fötts nån annanstans,på en annan breddgrad...Vinter är inte min grej alls,jag hatar att frysa om fötterna(trots varma skor),jag hatar mörkret och vill bara gå i ide!

Dra för fan fram tiden så det blir maj åtminstone,jag vill ta fram sandalerna!


Triss i hopp

I vår familj finns som sagt två hundar.Den ena är en riktig liten "hoppa",hon är som en liten studsboll och hennes ork tycks ALDRIG ta slut.Den som ändå hade hennes energi.Vaddå avundsjuk...


Cindy in action:






Slutbetalning & kommabortlängtan...

Idag ska resan till Egypten slutbetalas!Sen är det bara att räkna ner tills flyget går.Hoppas att tiden går fort,för nu VILL jag härifrån.Ta en rejäl PAUS och slippa grå,tillintetsägande dagar som lixom bara går på ren rutin.(så jäkla BEIGE)
Jag behöver sol,jag vill sätta mej vid dukat bord morron,middag & kväll,jag vill snorkla,jag vill sitta uppe sent på kvällarna iklädd bara ett linne utan att få köldskador,JAG VILL KÄNNA ATT JAG LEVER!!!!!!!!!!!!!
I övrigt har dagen (so far) inte bjudit på nåt speciellt extravagant,men det ska man väl inte räkna med kanske!
Lite kaffe kan ev.pigga upp för stunden!
Önskar att JAG oxå hade SPORTLOV och kunde ligga kvar i sängen heeela da´n.....är trött,trött jättetrött...


Blandad kompott en vanlig måndag i februari





Idag va det dax att tvätta...IGEN!Börjar tro att Scandic smyger in med alla deras smutsiga handdukar när jag inte ser!



På väg upp från källaren stötte jag på Ivar Vimse,men han ville inte prata med mej idag!



Tog bilen till sta´n,var tvungen att göra ett bankbesök



In en snabbis på Mique,köpte bland annat den här hjärtskålen med lock...



Rosa telefon.....mej vill ha!



Rea i väskaffären,så den här godingen fick följa med hem!Perfect till mina röda Converse!


Nu ska Majso va lite hurtig & gå en promenad!
                                    Kram♥


Han håller sej på mattan...minst en kvart om da´n!

Darlingen fick ju en spikmatta i födelsedagspresent.Jag tyckte att det va en annorlunda grej och tänkte i mitt stilla sinne att TJENA,inte kommer han lägga sej på den frivilligt.Han är ju en aning pipplig om man säjer så!(läs hudöm!)
Men ack vad jag bedrog mej.I stort sett varje kväll har han lagt sej på den.Första dagarna hördes lite pip & ojande men då pratade jag lugnt med honom och förklarade vilka fördelar den har.(som den hemmapsykolog jag är)Jag inbillar mej att det va det som va avgörande i hans "fakirutövande",för nu håller han sej på mattan typ 20-30 min.per dag!
Och tamesjutton om inte hans onda rygg blivit bättre....Fortsätter det såhär,kommer han säkert bli smidig som en panter,snyggare & lyckligare!Själv har jag inte samma potential som han,så det spelar nog ingen roll om jag ligger på mattan halva da´n!!!Olika falla ödets lott som sagt.
  

"Spikhål-INTE förstorade porer"....





Ingen rolig läsning

Jag har haft oturen att komma i kontakt med en väldigt obehaglig person.Tyvärr måste jag säja,så är jag tvungen att ibland oxå ha "viss" kontakt med densamme.Har forskat lite granna och det är definitivt INTE rolig läsning,men för mej nödvändigt att försöka ta in all information jag kan komma över för att bättre kunna förstå,lära mej och i den mån det går,på något sätt hitta "verktyg" som får mej att kunna "vara" jag.



"Det är mycket svårt att ge någon diagnosen psykopat.De flesta psykologer klarar inte av att ställa diagnosen på ett korrekt sätt.Psykopaten är MYCKET MANIPULATIV och kan ofta DUPERA sin omgivning.Listan nedan kan därför inte användas av en lekman för att ställa diagnos på sig själv eller sin omgivning.Den kan dock användas för att förstå vilka beteenden som tillsammans kännetecknar en psykopat.Enligt Hare (bok nr 2,litteraturlistan) så kan en person som får mer än 30 poäng vara en psykopat.Varje påstående som stämmer ger 2 poäng.Påståenden som är fel ger 0 poäng och påståenden som kan stämma ger 1 poäng.maximalt kan man få 40 poäng".

                                                  Kännetecken på en psykopat enligt Hares checklista:

1) Munvig och charmig
2) Ständigt behov av spänning och nya impulser
3) Bristande ansvar för egna handlingar
4) Mytomani,ljuger lätt och trovärdigt
5) Svekfull och manipulativ
6) Egocentrisk och grandios
7) Saknar helt ånger och skuldkänslor    
8) Empatistörning (dålig inlevelseförmåga)
9) Parasiterande livsstil/lever genom andra
10) Bristande kontroll över beteendet,lättväckt aggressivitet
11) Promiskuöst och egoistiskt sexliv
12) Tidigare beteendeproblem (före 12 års ålder)
13) Kortsiktigt agerande,bristande långsiktig planering
14) Impulsivitet
15) Flackt känsloliv
16) Frekventa äktenskap och samboförhållanden
17) Ansvarslöst föräldraskap
18) Ungdomskriminalitet (före 15 års ålder)
19) Nya kriminella handlingar under permission'
20) Flera typer av lagbrott bland de följande tio:
Inbrott,rån,narkotika,olaga frihetsberövande,mord el.mordförsök,olaga vapeninnehav,sexualbrott,grov oaktsamhet,bedrägeri,rymning från fångvårdsanstalt.


Jag kan bara säja att utifrån ovanstående lista så har personen jag känner skrapat ihop över 30 poäng!!!Vissa av frågorna vet jag inte svaret på,men det är fullt möjligt att fler poäng finns att hämta...
Ordet skrämmande,är bara en fjärt i Universum.Att känna och behöva ha kontakt med en sånhär person är mer än energikrävande,det suger musten ur en totalt.Då man ALDRIG kan förespå VAD som komma skall,lever man sitt sk liv som på nålar.Hela tiden smider "monstret" planer och lurar bakom hörnet.Och en sak ska man komma ihåg: 
"DU KAN ALDRIG VINNA ÖVER EN PSYKOPAT"

Kram & var observanta! ♥

 

         

Köttbullar,biffar och råkostsallad-söndagsglamour med andra ord!

Det är precis detta som kallas livet,typ!
Spelar ingen roll att det är söndag,inte sålänge jag jag står utan hembiträde iallafall.Ha!!!
Så det va bara att kränga på sej förklädet och börja rulla,platta och strimla.Resultatet blev godkänt iallafall.
Med lite råkostsallad till så blir det finemang!







Sen kan man med gott samvete sätta sej och lyssna på skön musik!
                        Sarah Brightman-me like!

Säj bäääää

Åkte en sväng med darlingen förut.Kunde inte låta bli att fota lite granna.
Hej vilken härlig lördag!
Nu vankas mera kaffe &  mys i soffan.







Tänk om man hade såna här spiror!!!


Kramar till alla...

Dagen började bra,med dukat frukostbord.Fick rosor av darlingen & presentkort + choklad av äldsta dottern.(dom andra ungarna är på vift)
Tog sen en skön promenad med Mi,härligt i solskenet!


Puss & tack HONEY ♥



Tack PLUTTAN♥



Promenadbilder

 

                                     

 

                          ♥♥♥-e kramar från mej!




En kvart om da´n FÅR man va pissed off!!!

Okej,jag tillstår att jag varit irriterad & förbannad & frustrerad ett tag idag.Jag har sen tidigare bestämt mej för att jag får älta lite skit,va lessen & allmänt förbannat jävla sur på mitt Ex en kvart om da´n!Nu är jag inte det varje dag,TACK & LOV,men NÄR jag är det!
Anyway,solen sken i eftermiddag och jag fixade mat & lite gottgott!
Kram!♥




Det finns inte ord som kan beskriva vad jag känner

Höga berg & djupa dalar,tvära kast,lögner,skitsnack och fantasier....Så är det hos mej.
Blev som sagt(IGEN)tvungen att återuppta kontakten med min advokat i januari.Då hade vi iof inte haft nåt pappersarbete på gång sen sept/okt 2008!!!!
Det stora böldliknande problemet stavas EX...
Han har utkämpat och gör fortfarande,ett KRIG mot MEJ sen evigheter tillbaka!Han kan inte öppna munnen utan att ljuga,han har ALLTID rätt och är som ni förstår världens mest enastående,duktigaste,framgångsrika,ärligaste person som överhuvudtaget gått på denna jord!HELT ENKELT FULLKOMLIG.(i sina egna ögon sett iallafall)
Hans motto är:Manipulera & Dupera!!!
Mycket kan jag skratta åt och slå undan,men rena lögner,personangrepp och kränkningar...där går fanimej gränsen.
Det jävligaste och äckligaste är att det bara eskalerar,han ökar bara takten och jävlas än mer vad tiden går!!!
Mitt tålamod och min ork är snart slut.VAD I HELVETE SKA KRÄVAS FÖR ATT FÅ HONOM ATT SLUTA????Eller kommer han ALDRIG göra det!!!Faktum är,att det inte verkar finnas nåt slut.Han ljuger så ingående att han tror sej själv,dömer ALLTID andra utifrån sej själv.Sådär håller det på dag ut och dag in,år ut och år in.......
Det är hemskt att säja kanske,men jag hatar honom av hela mitt hjärta.Dom som känner mej VET vad jag pratar om och hur han funkar.(eller snarare INTE funkar!)Men dom som bara känner honom flyktigt,eller bara "råkar" på honom,tycker att han är SÅ TREVLIG etc etc etc!!!!Det finns en benämning på såna här sorts människor och det börjar på P.....
Sorry, jag varken kan eller vill va trevlig men han kan DRA ÅT HELVETE & sluta förpesta mitt liv!!!

TILL EXET:
Jag är INTE intresserad av dej,jag är INTE imponerad av dej,och VARFÖR tror du att jag flyttade ifån dej???


I huvudet på en    ........!!!!?????



VAKUUM.....


Valentines day...tomorrow

Imorrn,då ska ges extra mycket kärlek här hemma!
Alltså man ska ju ge annars oxå,men på ALLA HJÄRTANS DAG kan man lixom stajla till lite mer.Ska strax dra iväg och fixa lite överraskningar till "de närmsta"...
Kanske skulle baka en hjärtekaka oxå?Det är ju ändå helg,så då behöver man ju inte gå på diet & späka sej!Ska det va så ska det va ordentligt! ♥♥♥

Lite nya tatueringsuppslag...eller inte!!!

Satt och kollade på tatueringar,vissa gör visst vad som helst...Hm
För mej finns det dock gränser,så det som visas nedan är "nog" inget för mej.
Vad säjer man???


Min nya tatuering

Äntligen är väntan över.Idag har jag blivit "målad på" - igen!
Väntar på att få ta av plasten och tvätta av mina sju stjärnor.Just nu svider det lite,men annars är det bra.
Första tatueringen jag gjorde var menad att bli den enda,men så mycket kan jag säja,att det blir som ett gift-jag vill bara ha fler.Än så länge har jag gott om plats kvar på kroppen,så det är inga problem.Och vad min ålder beträffar,så skiter jag fullkomligt i dom som tycker att det är löjligt att "hålla på och spöka ut sej"!!!(som det så fint heter)
Vafan,det är säkert vanligare när en annan blir gammal och sitter på hemmet att folk är tatuerade än inte.
Då har man ju nåt att prata om vetja!


Såhär ser det ut...








Nya skor gör mej lycklig

Idag har jag och sonen varit i metropolen Norrköping.Han hade tid för synundersökning,det vankas nya linser och brillor nämligen.
När vi va klara där slängde jag en blick på hans skor,en gång va dom vita och fina men nu ser dom ut som skit.Inte ens skosnörena är hela.Illa,illa...In på affären som säljer allt från golfbollar och mössor till skor och bikinis!Kollade runt bland hyllorna typ hundra gånger.Efter många om och men bestämde sej iallafall det lilla stycket för ett par Nike dojjor.VITA förstås!Återstår bara att se hur länge dom förblir fina!Ungar(speciellt grabbar) har ju en tendens att lixom dra fötterna efter sej och trampa i både det ena & det andra bokstavligt talat!
När vi ska gå och betala tycker jag mej höra en tyst viskning: "Hallå,har du inte sett oss,vi är ju röda & fina precis såna som du vill ha!Vi heter Converse"...Jag vände mej om och på en hylla uppåt väggen stod dom små älsklingarna och nu ropade dom på mej!
-"Ta ner oss,låt oss få följa med hem till dej....SNÄLLA!
Alltså,man kan ju bara inte motstå frestelsen,varpå dom hamnade i min trygga famn.Full fart mot kassan,STOPP!Jag nästan snubblade över ett par vita helt fantastiskt underbara Nike skor.Prova,prova,prova....shit,dom satt som en smäck och va helt ljuvliga att gå i!Kändes som att sväva på moln,och hur ofta gör man det en vardag???
Med ett stort leende på läpparna gick jag ut från affären,salig och fylld av ett rus som är jämförbart med.....(plats för egen fantasi)
Nu ska jag nog gå in mina små älsklingar och mannekänga för familjen.(som iof är totalt ointresserade av mitt skointresse,läs:skomani)

Puss & Kram
Lyckliga Majso ♥





Jag är ingen jävla snattare!

Idag när jag som vanligt gjorde mina dagliga matvaruinköp dök "chefen" på mej!
-"Jo du Majso,jag skulle vilja prata med dej om en sak!"
-Jaha!
-"Du förstår att jag har hört att du ibland brukar betala din tobak i post/spelkassan istället för i vanliga kassan".
-"Jaha,och???
-"Jo,och då är du automatiskt med på "misstänkt" listan,för det finns dom som  gör så och inte betalar"..
-"Okej,men jag betalar ALLTID för mej"...
-"Ja,ja-men jag ville säja till dej personligen så du vet"!
-"JÄTTEBRA,då VET jag det i fortsättningen TACK ska du ha"!!!!
 
Förvisso,var det ju schysst av honom att säja det personligen till mej.För "DEN " som sagt det till honom skulle ALDRIG våga prata med mejom det!!!Till 99.9% VET jag vem "den" personen är,och "den" VET oxå att jag ALDRIG skulle ta nåt utan att betala.Jag har fan inte ens provsmakat av lösgodiset.(fast jag vet att MÅNGA gör det)
Jag menar,det vore väl en jävla skillnad om jag sa att jag skulle betala oxfilén separat och sen mygla ner den under redan betalda varor...ELLER???
Å andra sidan kan jag tycka lite synd om "den här" personen som har ett så jävla patetiskt liv så "den" måste dra igång en sånhär diskussion för att få lite omväxling i vardagen!!!Helt jävla sjukt enligt min mening att ens komma på tanken!!!Men det är klart,vissa mår ju bra av sånt.Det är väl för fan inte mitt fel att "den" personen ifråga lever ett slätstruket liv,inte förändrar sånt som går att förändra och att "den" tydligen har PMS hela förbannade månaden och sällan får...........................!!!!!
NOT MY PROBLEMS!!!






1000 nålar eller 6000 piggar???

Nu jäklar ska darlingen bli fakir!
En spikmatta var nämligen det han fick av mej i födelsedagspresent igår.(fast den kom inte förrän idag)
Jag snabbprovade den förut,fan vad det stacks i början-aj,aj,aj!!!Men efteråt kändes det faktiskt skönt.
Den (mattan alltså) ska va bra till mycket tydligen.Allt från depressioner till sömnlöshet.
Hela mattan är full med piggar,sextusen närmare bestämt...

Läs om den på: www.shaktimattan.se     ifall lusten faller på!!!








 

Same same but different

I familjen finns två hundar.En powderpuff sk nakenhund och en papillonterrier.Den förstnämnda har päls som växer så det knakar,problemet är bara att pälsen blir så jävla tovig.(värr än knullrufs)Idag var det dax för lady Kelly att gå till hundsalongen och bli klippt.
Jag hade bäddat med hennes hundkorg på passagerarsätet,lagt i gosiga filtar och gjort mej till.Tror ni att hon ville ligga däri eller???Knappast troligt,jag hann inte ens lägga i backen innan hon hoppade ner i mitt knä.Där satt hon och skakade hela vägen till frissan.Till saken hör att hon inte alls gillar att åka bil,såg framför mej hur hon kanske skulle kissa i mitt knä eller rent av få värsta uppkastet med torrrfoder,galla och några kasslerbitar.(kasslern fick jag muta henne med för att få in henne i bilen)
MEN,det gick bra hela vägen även om det va lite knöligt att växla i gathörn och rondeller.Nu är vi tillbaka i hemmets lugna vrå och hon har fått en liten tröja på sej så hon inte ska frysa.Tänk själv,det måste ju va som för oss att ta av  jackan ute när det är kallt.Det tar ett tag innan hon vänjer sej,tacka fan för det!Kolla bara skillnaden,man kan ju tro att det är två olika hundar vetja!

Före




Efter




En liten sörprajs!

Jag tror nog att darlingen♥ blev en aningen förvånad när det ringde på dörren.Hurra,hurra,hurra,hurra!
Jag hade fixat lite att äta och sen blev det kaffe med bakelse.Riktigt trevligt faktiskt.
Nu är allt undanröjt & diskat.Mission completed....





(P.s:IMORRON börjar mitt "nyttigare" liv...)

Fettdepåerna bara växer

Jag visste det,har känt det men ignorerat.Det är ju fan att allt gott ska sätta sej där man inte vill!
Vissa kan minsann vräka i sej utan att gå upp så mycket som ett ynka gram,men JAG har en konstig förmåga att samla pluspoäng i form av extrakilon direkt.Det räcker tydligen med att jag tänker på nåt gott.
Okej,jag har väl varit "aningen" försoffad ett tag,stoppat i mej både det ena & det andra om man säjer så.Men att det skulle visa sån enorm skillnad på vågen,det ville jag inte ens drömma om.
Så,från och med idag är det jag som INTE får falla för frestelser...Bort med alla onyttigheter,tänka morot när suget sätter in.Nu vågar jag knappt ta fram och titta på bikinin och sommarkläderna!Och vi som snart ska på semester,hur i helvete ska jag hinna gå ner minst fem kilo???Alltså,det finns ju Nutrilett men jag är inte överväldigad att ta till den metoden precis.Smakar INTE gott!!!Nä,det får bli lite promenader,nyttigare mat och en jävla massa situps.
Vill man bli fin får man lida pin!(tron kan ju försätta berg säjs det!)



                                                              Upp & hoppa!

GRATTIS

Som sagt,idag fyller DARLINGEN år,så oxå min ena syrras äldsta dotter.

Grattis till er båda,önskar er en bra dag!
Majso♥


                     

Måndagmorron



Tjoho,solen är här!
Helt underbart att veckan inleds med SOL,jag har verkligen saknat den.(& säkert många med mej)
Det känns lixom mycket lättare att ta tag i saker & ting.
Ikväll blir det lite födelsedagsfirande,måste sticka och handla så jag kan fixa lite mat.Det kommer nåra gäster
vid 19 tiden nämligen.
Puss & kram så länge!
                   ♥

Kalasgott...


Såja,nu är första kalaset avklarat!
Det bjöds på jättegod mat,sallad och bröd.Sen blev det kaffe & tårta,mums!
Imorron fyller darlingen år,men han vill INTE bli firad.Det skiter ju jag i,jag kommer uppvakta honom iallafall.Så det så!
 
Kolla bara vad mycket gott vi blev bjudna på förut.(tack syrran♥,det gjorde du bra)



                                                                            


& efterrätten smakade oxå gott

Mums!
Slängde ihop lite glass,hallon och hackad choklad.Så nu är magen mätt & belåten!


Lördagsmaten

Fick ett ryck och letade fram plankorna ur skåpet.Jag vet lixom aldrig var jag lägger(läs gömmer)saker & ting.Jag VET att jag har åtta plankor,men hittade bara fyra.Nu gjorde det inget,för en av familjemedlemmarna va ändå inte hemma!
Sitter nu och funderar på om det ska bli nåt smarrigt till kaffet eller inte,är proppmätt för tillfället!!!
Snart börjar första deltävlingen i Melodifestivalen,inte riktigt min grej om man säjer så.
Vi hörs!
Kram♥




Ganska najs va...

Det ska bli såååå skönt

 
Tycker faktiskt att det ser helt okej ut,dit vi ska på semestern alltså.Vänta bara tills vi kommer hem igen
med fina bilder som jag ska dela med mej av.
Tittar man ut genom fönstret här hemma får man ju lust att åka NU direkt vetja!
                                                  

Celluliter,påsar under ögonen,saggiga lår och slitet hår!

Det märks mer och mer att man inte är 20 år längre.För att va lite mer exakt så va det ju VÄÄLDIGT länge sen.
Vad celluliterna beträffar så kan man ju va lite glad mitt i all bedrövelse,att man bor i Sverige och slipper exponera dom året om.Slitet hår verkar alltid komma som ett brev på posten,men det finns ju bot för.Värre är det med dom där jävla påsarna under ögonen.Dom är ju fan stora som IKEA kassar!!!Tro mej,jag har provat med en massa grejer för att åtminstone minska ner dom till storlek 1 liters fryspåsar.Men så fan heller,det verkar va lögn i helvete att få bort dom.Som när jag provade kylmask över ögonpartiet,det resulterade bara i att påsarna (tillfälligt) flyttade sej till ögonlocken istället!Jag såg ut som om jag bölat i flera veckor.Snyggast i stan typ,när alla andra är på landet!Hm..
Vilken jäkla tur att jag inte springer på vimmelfester och blir fotad hela tiden.Å andra sidan kanske man då hade fått sina 15 minutes of fame...Who knows, men framförallt : who cares???
Nej,man ska va glad att man har sej själv och dom man älskar inom räckhåll.Inte heller att förglömma:ALLA UNDERBARA VÄNNER,som berikar ens liv...
Hellre lite celluliter,portabla påsar och kluvna hårtoppar(innan saxen kommer fram),än ett liv utan nära & kära samt vänner som förgyller livet.
Med tanke på att det kunde va mycket värre,så är jag faktiskt "ganska" nöjd ändå!

   Botox,NEJ TACK!!!

Släkten är värst

Fick just inbjudan till lillsyrran.Nu börjas det igen med dessa födelsedagskalas.Tack & lov så ska hon slå två flugor i en smäll och fira både sej själv och äldsta dottern.Man blir lätt hysterisk av alla dessa bjudningar,vi är ju nåra stycken i släkten.TYP...Förvisso kan man ju välja själv om man VILL fira eller bli firad,men iallafall!
När man väl kommer hem efter att ha varit på dessa sammankomster,så susar det i öronen och hjärnan går på högvarv.Ljudnivån kan ibland va värre än på en hårdrockskonsert.YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alltså,födelsedagarna avlöser varann,inte nog med att plånboken blir tommare och tunnare,fantasin är oxå lika med noll efter femton sittningar.
Men,det kan oxå va väldigt trevligt!På söndag hoppas jag på smörgåstårta och nåt smarrigt till kaffet,så man får äta upp sej lite menar jag.Precis som om det skulle behövas!!!!Not troligt at all.Å andra sidan verkar det ju inte va dax för beach 2009 än iallafall.Hinner säkert med fem kurer Nutrilett innan dess!
Bara att förbereda sej för finstassen och trevligaste gåbortminen...

 

                                                   HIPP HIPP HURRA.....

Fy fan för snö!

Vaknade och fick se mer SNÖ.Fan,helvetes skit,man kan ju deprimerad för mindre!Bara för att dom har fått snö i England,behöver det väl inte komma hit.
Om det inte varit fredag,så hade jag dragit täcket över huvudet och somnat om.Men som den plikttrogna morsa jag är,skuttade jag glatt (ironi) ur sängen och började planera för dagen.Just nu är det lugnt & skönt,bara jag,kaffet och musik på hög volym.
Ikväll blir det väl som vanligt,familjen käkar och sprider sen ut sej åt alla möjliga håll....dvs msn respektive tv tittande!
Ha det!♥


Tjejsnack på högre nivå

-Fan va kul det ska bli på lördag!Hörde ni att Linus brorsa kommer till Fia oxå?Shit,han är ju såå jävla snygg...
-Eller hur,men du vet att han har strulat med Moas kusin va?Hon är ju bara FÖR mycket lixom,tror att hon har värsta snyggaste tuttarna och har du sett hur jävla slampigt hon klär sej???Fy fan,jag skulle INTE vilja va ihop med en sån om jag va kille!!!
-Aaa men vaddå.,har jag sagt att jag ska ligga med han eller???
-Förresten,Sebbe kommer ju,och han är ju iallafall normal!!!När han inte dricker lättöl vill säja...
-Ska ni ha Monkey jeansen,eller??
-Aa,tror det,fast syrran har köpt Replay brallor så jag kanske "lånar" dom.
-Vet ni,jag har fått tag på cider,fyra burkar..Shit,jag känner redan hur jävla coolt det kommer bli...Åhh.
-Ska vi dela på ett paket Prince eller??Vafan jag kan inte dricka utan att röka lixom....

FATTA hur kul dom där åttondeklassarna ska ha i helgen!!!Hm,jag har nästan glömt bort hur det va att vara tonåring...
Själv ska jag varken dricka cider eller röka Prince i helgen,och nåra nya Monkey jeans har jag inte heller.Så jag får väl sätta mej med en stor mugg kaffe och slappa i soffan.Skönt att man inte har deras bekymmer,jag har egna och dom vill säkert INTE byta med mej...


Ge mej inspiration

Dagens fråga likt alla andra dagar är: Vad ska vi ha till mat??
Pannkakor...nej!
Soppa...nej!
Pomme...usch nej!
Pasta...nej,inte idag oxå!
Potatismos...nej,jag orkar inte skala!
Ris...skulle inte tro det!

NU VET JAG,det får bli falukorv!Tjoff,tjoff,tjoff....snabbt skivad och ner i stekpannan.
Dagens middag är räddad.


Lååångsam nedbrytning

Har man tonåringar kan man räkna med att bli långsamt nedbruten.Ner till minsta molekyl.Det kvittar hur många vitaminer och fria radikaler man stoppar i sej,det hjälper inte ett dugg!
Dom kan konsten att driva en till vansinne.Hemorrojder är en baggis i jämförelse med trotsigt hormonstinna tonårsbölder....det finns ju åtminstone salva till sånt...
Jag önskar att jag kunde hypnotisera dom när det blir som jävligast.Men nej då,istället är det JAG som blir försatt i nån slags "demontrans".Det kommer konstiga ljud och ord långt ner från magen,fast det är ingen som fattar eller hör  vad jag säjer!!!
Kanske borde anmäla mej till nån kurs i skrikterapi.Tills vidare får jag väl VRÅLA i kudden....

(Life is like a dick.When it´s hard...just fuck it!!!)


Nedbruten tonårsmorsa!


Kan inte sluta längta

Jag har sett solen idag oxå,man blir mycket gladare!Kan bara inte sluta längta efter SOMMAREN.
Men än så länge är det bara början på februari,så det lär ju dröja ett tag.
Får helt enkelt kolla på lite sommarbilder,lyssna på musik och fortsätta längta,längta,LÄÄÄNGTAAAA!!!!







Presentfunderingar

Tänk att det ska va så jävla svårt att hitta på roliga födelsedagspresenter!Darlingen fyller år snart och SOM VANLIGT önskar han sej INGENTING.Var köper man det månntro???
Det känns som att irra runt på ryska taigan utan kompass,när man inte ens har en susning om NÅT!
MEN,jag "tror" att jag kan ha kommit på en jäkligt annorlunda grej.Tyvärr kan jag ju inte skriva det förrän efter födelseda´n,antar att han kanske tjuvkikar här & då blir det ju ingen surprise.Wait & see...
Kan bara säja att "saken" är orange....Lätt att gissa??NÄ,det ska det inte heller.



Bara att hålla tummarna

Kunde inte låta bli att försöka mej på en Bombensatsning idag oxå!Det blev en påse blandat,både fotboll & hockey.Så nu kan jag inte göra annat än hålla tummarna och tänka positivt.
Har ni spelat nåt på sistone,eller är det bara jag som gör det???



"Bombenmaskot"...V for victory!!!

Dom fyrbenta...

Idag har solen visat sej,det va på tiden.AD-dropparna är nämligen slut för länge sen och solljus är ju nödvändigt.
Passade på att låta vovvarna springa av sej oxå.
 

I finally did it!

TADA!
Igår satte jag BOMBEN!Inget jätte,jättehögt odds,men fullt tillräckligt för att bli glad och le på söndagskvällen.
Jag som mest satsat på hästar,har nu hittat ett nytt forum.
Måste kolla om det är nåra skojsiga lag som spelar idag.Kanske blir en liten satsning i em.
Info kommer senare.
Kram!



Upp med mungiporna!

Kom på mej själv med att jag skrattar alldeles för sällan.Kommer ihåg vad mamma sa när jag va liten & sur,taget från den där töntiga låten."Munnen den ska skratta och va glad,munnen den ska sjunga trallala.......sudda,sudda bort din sura min".
Just idag har jag inte haft så värst mycket att skratta åt,inte än så länge iallafall.Men vem vet,det kanske händer nåt skoj innan da´n är slut.
Finns det nåt gulligare än glada ungar!!??Visssa är lättroade minsann!!Den här är helt otroligt söt.
Skratta & le åt det ni får se.



RSS 2.0