Nya skor gör mej lycklig

Idag har jag och sonen varit i metropolen Norrköping.Han hade tid för synundersökning,det vankas nya linser och brillor nämligen.
När vi va klara där slängde jag en blick på hans skor,en gång va dom vita och fina men nu ser dom ut som skit.Inte ens skosnörena är hela.Illa,illa...In på affären som säljer allt från golfbollar och mössor till skor och bikinis!Kollade runt bland hyllorna typ hundra gånger.Efter många om och men bestämde sej iallafall det lilla stycket för ett par Nike dojjor.VITA förstås!Återstår bara att se hur länge dom förblir fina!Ungar(speciellt grabbar) har ju en tendens att lixom dra fötterna efter sej och trampa i både det ena & det andra bokstavligt talat!
När vi ska gå och betala tycker jag mej höra en tyst viskning: "Hallå,har du inte sett oss,vi är ju röda & fina precis såna som du vill ha!Vi heter Converse"...Jag vände mej om och på en hylla uppåt väggen stod dom små älsklingarna och nu ropade dom på mej!
-"Ta ner oss,låt oss få följa med hem till dej....SNÄLLA!
Alltså,man kan ju bara inte motstå frestelsen,varpå dom hamnade i min trygga famn.Full fart mot kassan,STOPP!Jag nästan snubblade över ett par vita helt fantastiskt underbara Nike skor.Prova,prova,prova....shit,dom satt som en smäck och va helt ljuvliga att gå i!Kändes som att sväva på moln,och hur ofta gör man det en vardag???
Med ett stort leende på läpparna gick jag ut från affären,salig och fylld av ett rus som är jämförbart med.....(plats för egen fantasi)
Nu ska jag nog gå in mina små älsklingar och mannekänga för familjen.(som iof är totalt ointresserade av mitt skointresse,läs:skomani)

Puss & Kram
Lyckliga Majso ♥





Kommentarer
Postat av: Matilda

Fina :)

2009-02-11 @ 20:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0