Med minsta möjliga marginaler

Får man skryta lite kanske?
Klart man får,bara man är 
ödmjuk och inte låter det
stiga en åt huvudet.
 
Men iaf,imorse skuttade jag upp
strax efter 6,fixade lite kaffe och
satte på datorn.
Försökte komma in i rätt mood och
sen tog jag fram bunkar,visp och
spritspåse samt paletter och lite annat
smått som behövdes.
 
Jag är som jag berättat förut inget vidare
värst stort fan av marsipan.Varken att äta
eller "jobba" med.
 
Nu väljer man ju inte själv vad andra gillar
och vill ha,så det var bara att ta tjuren vid
hornen s.a.s!
 
Med minsta möjliga marsipanmarginal lyckades jag faktiskt få den slät.
Och faktum är,att jag blev lite impad av mej själv.
 
 
 
Turligt och tacksamt nog kunde jag ge "Stora" lite vit sockerpasta som hon
fixade till siffror och bokstäver med åt mej och sen guldpudrade jag dom lite.
Mina siffror mm är var inte alls lika passande i sammanhanget.(TACK M ♥)
 
Nåra guldpenslade blommor fick oxå piffa upp ovandelen,samt ätbart guldglitter.
 
Som sagt,jag blev faktiskt väldigt nöjd och det är inte ofta!
 
Sen var det då tårta nummer två,den som egentligen
oxå skulle varit av marsipan men som sedermera fick
innehålla uteslutande ingredienser med inslag av nötter.
 
Fundera,fundera...vad skulle jag hitta på?
 
Ameh vatusan,det finns ju färska jordgubbar
nu,och tårtorna är ju bland annat fyllda med
jordgubbsmousse så det fick bli en enkel men
ändå "lite" arbetad gräddspacklad tårta med
lite gubbar ovanpå.
 
 
 
 
Lite guldströssel oxå samt guldkulor fick pryda och piffa upp även denna.
 
Tre minuter innan avhämtning stod
dom klara.
Snacka om minsta möjliga marginaler
både i marsipanåtgång och färdigställande.
 
MYCKET tillfredsställande säjer jag och
önskar er en riktigt skön fredag.
Själv får jag hit en liten övernattningsgäst,
för ikväll kommer Wille och myser med mej ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0