Ute på andra sidan

Jaha ja,då var vi inne på ett purfärskt
2017 och har 364 ½ dag att förvalta på
allra bästa sätt,efter egen förmåga.
 
Nu jävlar gäller det att försöka göra det
bästa av saker och ting,ta vara på sånt
som dyker upp och inte minst ska iaf
jag så gott jag kan försöka se det positiva
i det som finns runtomkring mej.
 
Energitjuvar ska jag vända ryggen till,jag
ska säja nej till sånt jag inte får en bra
magkänsla för och jag tänker INTE be om
ursäkt för sånt jag inte har del i bara för
att släta över och för att andra ska kunna
smita undan och slippa stå för "sitt"!
 
Sen startar jag även detta år med 99 dagar
utan ONÖDIGT socker.D.v.s,jag ska undvika
kaffebröd,chips,glass och faktiskt även såna
där promillehaltiga drycker.
 
Jag vet ju hur det var förra året,när man väl
kommer in i det och har skumpat över första
dagarna,då finns det varken sug eller behov
av sånt.
Magen mår bättre,och hur konstigt det än kan
låta,så känns det på nåt sätt aningens lite 
klarare i knoppen oxå.
 
Jag har ju inte ristat det här i sten precis,inte
heller avgett det som nåt löjligt nyårslöfte inför
publik eller på sociala medier.
Det här gör jag ENBART för min egen skull,typ
rensar ut lite skit kan man väl säja.
 
Nu skulle man kanske ha hoppats att det ingått
lååånga,stärkande promenader oxå för sånt är
ju verkligen både nyttigt och bra,men hold my
horses här va,en sak i taget annars blir det bara
pannkakssmet av alltihopa och det vore ju dumt.
 
Dessutom fryser jag ju alltid,förvisso inte konstigt
med tanke på att inomhustempen varit under all
jävla kritik,men så är det tyvärr.
 
Var sak har sin tid,och vem vet,om nåra trettio år
eller så,då kanske jag även anmäler mej till 
Vansbrosimmet oxå.
Som funktionär alltså,nån jävla måtta på nyttigheter
får det väl i allsindar vara!
 
Gott NYTT 2017 på er alla därute,nu rockar
vi loss och ger järnet så ofta det bara går
och funkar som det ska.
 
Puss ♥
 
En räkmacka UTAN macka,så VILL jag att mitt år ska bli! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0