Dagens fundering
Varför i allsindar ska det ta sån tid att
laga mat?Och varför ska jag tycka att
det är så jävla kul?
Jag menar att tiden det tar hade man ju kunnat
använda till helt andra saker som man då inte
hinner med,men samtidigt är det ju som sagt
förbannat kul att stå där och tjoffa i än det ena
än det andra i byttorna och voila så blir det käk!
Idag fick lergrytan ta hand om kycklingen,så
det var ju smidigt...då!
Sen ska den ju tas om hand och fixas till efteråt
förvisso,och det jävla kladdet hade jag mer än
gärna kunnat avstå.
Jag håller ju på med dom dära glasen som måste
bli klara och då känns all tid som tas från det som
helt jävla onödig.
Å andra sidan pallar jag inte att sitta så långa stunder
i ett sträck,men ändå.
Nu ska jag strax käka iaf,och sen är det kväller på
riktigt och får bli kaffe i soffhörnet.
Imorrnbitti är jag på´t igen med stift och munskydd.
Nu jäklar ska det färdigställas!

Ris,stekta kantareller,kyckling och purjolök som badar (utan flytväst) i en
mjölk och creme fraichesås som kryddats.
Det lägger sej nog fint på höftbenet
kan jag tro,men det pratar vi inte om.
Man ska njuta av det goda och INTE
lägga så stor vikt på onödigt en söndag
i oktober.
Kommentarer
Trackback