FIsklåda och gladlax

Det blev en hittepårätt med vad som fanns 
att tillgå här hemma igår.
Lite fryst fisk,lite crabfish och annat gott
samt en sallad till det.
 
Sen hittade jag nåra morötter och gul lök som jag mjukstekte i olivolja
och la uppepå fisken som oxå fått sej en omgång fryst dill,allt för färgens skull.
 
När paprika & chilicreme fraichen hällts på var det förstås dax att strö "lite"
ost on top oxå,samt som ni ser mera dill.
 
Maj gad så gott det blev.
Jag åt som ni kanske förstår inte alls
mycket av den s.k såsen,det är ju den
man blir mest fettansamlad av,men det
räckte att den givit smak,så jag grät inga
elefanttårar där inte!
 
Innan maten hade jag oxå hunnit med nästan
två timmars Skype,i andra änden hade jag
som "förrätt" en glad lax vid namn Ullis.
 
Hon har ju som bekant flyttat FRÅN hooden,så
dom obligatoriska fredagsfikorna har lixom lyst
med sin frånvaro sen i juli typ.
 
Igår fick jag nog av dom uteblivna träffarna och 
föreslog att vi åtminstone kunde "ses" via skärmen.
 
 
Tiden går fort när man har mycket att ta igen och diskutera,och
cirka två timmarna vi tjattrade kändes mer som 20 minuter...max!
 
I fortsättningen vill jag bara ha "lax" på fredagar,och
det kommer jag se till att hon serverar mej oxå.
 
Har man varit taskig och lämnat sin vän
kvar i hooden,får man oxå se till att ställa
upp minst en gång i veckan för terapisamtal
och kommande helgboost.
VISST Ullis :)
 
Idag ska jag fortsätta med tårtan från igår,
det är ju "Alla hjärtans dag" imorr´n om det
möjligtvis undgått er.
 
Paket blir det inga alls,men det kan ju kanske
komma nån som vill ha fika,vad fan vet jag.
Och OM det gör det,då är jag iaf beredd att
ge NÅNTING till vederbörande.
 
Om inte annat,så har jag fått kladda lite iaf.
 
Kram ♥ på er!
 
Grädde och körsbärssås fylls den med denna helg.
 
Hur utsidan ska dekoreras har jag inte bestämt än,det enda jag
vet är att det INTE blir med marängsmörkräm iaf.
Spännande,spännande!
(eller kanske inte iof)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0