På tal om bakdelar

Jag skrev ju igår,att min bakdel inte
riktigt hänger som den ska numera.
D.v.s,den hänger rejält mycket längre 
ner än den ska och jag tror tag faktiskt att
det mest har med gravitationen att göra.
 
För inte fan kan det bero på NOLL träning.
 
Skit samma,jag har inte tid med den nu,
rättare sagt har jag lust att göra annat
och bry mej om andra bakdelar.
 
Nu va det ju ett tag sen jag bakade,så igår
efter att sista tavlan blivit klar och jag oxå
hunnit med ett snabbesök hos bästa Mia,
då satte jag en vetedeg.
 
Det hela resulterade i en fyrfläta toppad med flagad mandel.
 
För att få extra smak,hade jag fyllt degen med hackad mörk choklad
(från Frankrike) och haft i massor med vaniljsocker och kardemumma
i degpadet.
Ett degspad som för övrigt oxå innehöll extra mycket smör.
Herre min bakgud vilken underbar deg det blev att jobba med,
så lättarbetad att det kändes som en dans på onsdagskvällen.
 
När jag ändå var i farten och ugnen varm,slängde jag ihop nåra
chokladnötsfyllda croissanter oxå.
Satt som en fransman på en Parisperrong till kaffet.
 
Tavlan ja,den blev sisåhär.
Gillar faktiskt hur jag numera får till texten,för det är ganska trixigt att
hitta både stadga i handen och rätt,lätt tryck med näven!
 
Idag ska jag vinka av Prinsen,jorå,han ska åka
till sin hemstad för att imorron spela årliga
mäterskapen i golf med sina polare.
 
Inte för att jag fattar varför man lägger den på
självaste nationaldagen,men å andra sidan har
vi ju ändå ingen flagga att hissa eller nåra bakelser
att smaska på.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0