Pajen blev fin

Om ni nu undrar alltså!
 
Iof hade jag inte räknat med
nåt annat,är man typ jättebra
på det mesta,så blir det ju sällan
eller aldrig fiasko!
(vem fan lurar jag här då?)
 
Ni ser ju själva,en perfekt kavlad smördeg ända ut i kanterna!
 
Efter den s.k förgräddningen kunde det fan inte ha blivit bättre,så det va bara
att börja lägga i innehållet.
 
I det här skedet är det extra jävla viktigt att man tänker "symmetri" &
att man äter med ögona oxå.
Sen är det ju skitsamma att det ska hällas på äggstanning och ost,det viktiga
är att man känner det konstnärliga,nästintill perfektionism i det man gör,annars
känns hela skiten rent åt helvete faktiskt!
Trots att den såg förbannat mycket aptitligare ut innan jag hade på
äggstanning och ost och lät den stå i ugnen,så är det bara att konstatera:
den kunde jävlarimej inte ha blivit mer perfekt och godare.
 
 Joråsatte,jag lyckades....IGEN!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0