Man kan duka lite fint fast det är söndag,eller just därför

Jag sa ju att jag skulle testa ett
nytt recept igår,och det gjorde jag.
 
Oftast tar jag bara fram vardagsporslinet,
men igår fick jag ett ryck och satte lite
färg på söndagsmaten.
 
Ärligt talat,så tror jag faktiskt att det va 
därför det smakade extra gott.
 
Kycklingfiléer skurna i tunnare bitar,doppade i senap,svartpeppar och
vitlökspulver och sist rullade i krossade ostbågar innan dom stektes i
ugnen ca 20 min.(200 grader)
 
Nu gillar ju inte jag senap,så jag uteslöt den sliskiga sörjan!
 
Jag blir så jävla glad av turkost,och så längtar jag ÄNNU MER till sommaren!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0