Why am I doing it?

Svaret är förstås:
För att jag VILL!
 
Just det,jag har bakat idag oxå.
 
Nu äre ju som såhär,att jag sällan
eller aldrig själv äter upp det jag bakar.
Nej då,jag bakar för att det är kul,för att
jag tycker om att bjuda och ge bort.
 
SÅ,dagens bakverk ska jag skicka med
Prinsen imorr´n så han kan bjussa sina
jobbarpolare till kvällsfikat.
 
Det blir andra gången den här veckan som
han kommer till jobbet med fikabröd.
 
Själv är han som "bagarn´s barn" måttligt
road av,eller ens förtjust i s.k kaffebröd
what so ever.
 
Nu är han ju i stort sett färdigväxt och vuxen
nog att själv att bestämma OM han vill käka
av det jag kladdar ihop,så jag bryr mej inte
längre faktiskt.
Huvudsaken att jag mår bra och gör det som
faller mej in.
 
Jag är ju ändå mest mogen och färdigutvecklad
i det här sällskapet om vi säjer så!
 
Designen kan vi ju diskutera,men kul va det,och så gillar jag turkost som ni vet!
 
Det ni dock inte ser,är vad som döljer sej i.....
 
Nämligen en delikat och helt underbar smörkräm!
Det ni!
Blir inte den här uppskattad imorr´n,så ska jag fanimej äta
både blodpudding & leverstuvning.....samtidigt!
(även om jag hellre döden dör..... lååååångsamt)
 
Va?
Receptet!?
 
Kommer här:
 
Majsos enkla kaka:
 
Fram med en bunke,och släng i:
 
3 dl socker
2½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker (eller mer om man vill) ;)
2 ägg
 
Koka upp:
150 gr smör el.margarin & 1½ dl mjölk (vatten om man är sniken)
 
 
Blanda dom torra ingredienserna och häll i
mjölk/smörblandningen,rör med sked så allt
blandas ordentligt.
OBS!Ska INTE vispas med elvisp,så där slipper
ni dra fram den och slösa på elen mer än nödvändigt!
Tillsätt äggen,ett i taget och blanda väl.
Häll smeten i smord bröad form(helst med löstagbar kant)
och grädda mitt i ugnen i 175 grader ca 40-45 min.
(känn med sticka,SÄKERHETEN framför allt ni vet)
 
Låt svalna och dekorera som ni vill,OM ni nu vill.
Eller vräk i er kakan precis som den är!
 
Good luck from me to you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0