You can call me Al-lt-i-allo

Eftersom dagen ska spenderas med goda
vänner vid havet,så kan det ju va bra om
det finns nåt att käka på när vi befinner 
oss at the seaside.
 
Då kan man ställa sej frågan:VEM fixar
isf det,och VAD kommer då ligga i lilla
matsäckskorgen.
 
Första frågan är ju förbannat enkel att
svara på,för det finns lixom ingen annan
än JAG som,för det första planerar det
som ska inhandlas,gör inköpen och sen 
bär hem matkassarna för att sedan sätta
sej med den släta pannan och tvinga fram
ett eller annat litet veck.
 
På fråga nummer två svaras det som följer:
Mackor,det blir MACKOR...oväntat va!
 
Ameh förihelvete,inte satan ställer jag mej
och gör toast Skagen eller räkcocktail en
tisdagskväll i förberedelsernas timma.
 
Men jag tinade och skar kycklingfilé som
sen stektes och kastades på mackorna,
subs´en om vi ska va jävligt petiga.
 
Dessutom bakade jag Sveriges i särklass
fulaste bullar oxå,för äre sommar måste
man se till att fylla på sockerdepåerna
hela förbaskade tiden,och helst mer än så.
 
Bullarna blev som sagt ugly as hell,men 
dom smakade lika gott som en bebisar
luktar,och det vet vi ju (väl) alla,att små
bebisar vill man helst äta upp med hull 
och eventuell behåring på stört.
 
Nu fattas bara en jäkla massa kaffe,tre
termosar ska med,för nu jävlar ska här
både fikas och påtåras så det står härliga
till i flera timmar.
 
Varför frångå ett vinnande koncept just idag!
 
"Hej Stockholmsfolket & välkomna till Vischan"!
 
Ni ser ju själva,jag hade vunnit jumbopriset i 
"Hela Sverige bakar" på direkten!
Och utslängd med med degspadet i nacken.
 
Mackorna,förlåt Subs´en,blev iaf betydligt bättre.
Hur dom sen smakar,det säjer ju sej självt,det är ju JAG som gjort dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0