All in på desserten

Precis så tänkte jag först!

Och det va ju ganska bra,för
omedvetet eftersom jag lixom
inte kände att jag hade ett endaste
krav på käket,så kastade jag ihop
vad jag tror blir en skitgod kyckling-
historia á la moi!

Jag till mej själv bah:
ameh vafan NÅT går väl att hitta
i kylen,och tamme tusan om jag
inte fick ihop en trevlig blandning.

Stekte lite kycklingfilé,trudelutt och
krydda,krydda.

Sen hittade jag en bit kassler som
låg och va skitensam och rädd,så
den skar jag i tärningar och kastade
ner i fågelhacket.

Fram med en bunke,blandade creme fraiche,
grädde,purjo,lite riven ost och så rörde jag
runt alla små godingar och avslutade med
en burk hela champinjoner.

Slafs ner i en form med alltihopa,och sen,
sen va det dax för det allra viktigaste
nämligen osten,typ ett kilo eller så.

Kanske inte riktigt då,men iaf MASSOR!

Och nu står hela den ljuvliga kompositionen
i ugnen och får lite välbehövlig värme.

För värme behövs det här,som vanligt!

Ugnsluckan ska framöver få stå på vid
gavel,för PRECIS som fucking vanligt
lids det brist på plusgrader in da house.

Antagligen har Gud rest på semester
för gott verkar det som,och tro för fan
inte att värden svarat på frågan jag
för tiomiljonte ggn jag ställt om:
VARFÖR DET I HELVETE ALDRIG är
ett endaste dugg som funkar här!

Men han kanske är i Kina eller nåt,
eller så sitter han i bastun med en
en öl,iklädd sin LÄÄÄDERHOOOOSEN!
(eller vafan det heter!)

Nu får jag helt enkelt hålla värmen
på egen hand,och avsluta som jag
började,med desserten!

Fuck inomhuskalla fredagar!
(btw,ALLA kalla dagar!)


Hemgjord glass i sin linda!(för mååånga timmar sen)
Innehållande massor av hallon & massor med mörk hackad choklad!
YUMMI!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0