Konsten att klappa till en bakdel

Om man har en stor
bakdel liggande,så
kan man antingen
frysa in den till sämre
dagar,eller så kan man
helt enkelt sätta kniven
i den,skära upp,klappa
till rejält och fylla bitarna
med en massa gojs.

Skjuts in i ugnen och efter
en timme luktar det ljuvligt
när man tar ut salig röran!


Nu kör vi!


Efter att ha fräst champinjonerna med vitlök och blandat det
med riven ost och creme bonjour,va det bara att fläska på
rejäla klickar,binda ihop och lägga i formen.


Sen hällde jag i massor(typ 30 liter)med grädde och toppade med ost & persilja.
Och så raka vägen in i 175 grader varm ugn i ca 1 timme


Inte kan man motstå denna delade bakdel???


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0