MUMS á la Majsozami!

Nya kryddan gjorde
mej inte besviken
kan jag tala om.

Och så jävla gott
det luktade sen!

Jag kan oxå meddela
att det inte behövdes
nån kockmössa.

Det gick bra ändå!


Dagens mattips:

Fyllda Pitabröd!


Lite ingredienser!


Skär vitkål & rödlök,stek i olja så det blir mjukt.
(spara hälften av rödlökshacket)


Ställ kål/lök åt sidan,bryn strimlat kött
(jag tog skinkstek) och krydda med salt,peppar
och Cacao&chili kryddan.Lägg i skivade
champinjoner och fräs en stund.
(smaka av)


Sänk värmen,tillsätt grädde & vitkålsröran.
Låt allt puttra så grädden reduceras.


Lägg fyllningen i Pitabröd och servera med majs,paprika
och resten av löken blandad med creme fraiche!

Testa vetja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0