Tryckare & läckage...

Inte fan blev det nån foxtrot igår,inte ens ett fjuttigt försök till den sortens dans!!Bara några trevande fotrörelser som hade passat på en Finlandskryssning...Och mazurkan på sängkanten blev snark i kudden istället.
Men man ska väl inte klaga,det finns värre problem än att inte få shaka loss en fredagskväll.Som att den gamla trotjänaren till biljävel har fått tokspelet och läcker servoolja.Jag hade inte sagt nåt om det bara hade varit vindrutetorkaren som behövt bytas...Men oljeläckage,det är fan ingen rolig historia,inte om man betänker att det inte bara sprutar ut olja,irritationen och uppgivenheten flyger åt alla håll oxå,bara för nån liten jävla skitpacknings skull!(det är vad darlingen "hoppas" det kan va iaf!)Sönderrostat-nej tack!!!
Ok,att det finns ytterligare en bil i familjen,men hur fan får man in tre resväskor och FEM personer i den???Vi som ska på semester snart!
Ungefär som att få in en halv elefant,dvs omöjligt!!!Men det är ju nåra dagar kvar och än hinner vi vinna på lotto,så det kanske löser sej ändå.Bara att hålla tummarna...hårt!

Dagen i övrigt bjuder väl inte på så värst mycket överraskningar,om inte mitt huvudbry ang.maten räknas dit men det tror
jag knappast!

Kram!♥


"Kryssningstryckare"....


Kaffepaus i mekandet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0