Kåta hundar & kräksjuka

Har känt mej lite risig i magen ett tag,men inte brytt mej så värst.Sånt som kommer och går lixom.
Sen kom M hem från skolan på em och säjer: "Det är flera som har maginfluensa nu i klassen och vet du L som jag va hos igår hon har oxå spytt".
Fattas bara det tänkte jag,vi som ska på semester snart!Jag vill fan inte ligga hemma med kräksjuka och titta upp mot himlen och se när dom andra flyger iväg.Över min döda kropp!

Det blir kväll och jag sitter med mitt kaffe när jag plötsligt hör ett mysko ljud  nånstans ifrån.Sitter på helspänn för att lokalisera,och mycket riktigt är det spyhulkningar från toaletten.Heliga Guds moder skona oss!!!Tassar ut och får se M sitta på golvet och "krama" Gustavsberg,nacken gungar fram och tillbaka och jag känner hur min mage vänder sej!Jävla förbannade skit,INTE NU,INTE SEN,åt helvete med kräksbacillerna!
Funderar på om man kan sätta M i karantän så att hon åtminstone INTE sprider runt dom där jävla asen till
baciller,men jag kommer inte på en enda smart idé...
Ger henne lite Vichyvatten och en EGEN handduk som BARA HON ska ha.(alltid en början)

Tar vägen runt vardagsrummet innan jag går tillbaka in i köket.MEN HALLÅ,stör jag eller???I soffan står Kelly med värsta babianarslet med Cindy juckande bakom. "Nu får ni väl fan uppföra er som man ska,som fina damer" säjer jag med halvbarsk ton.Inte tillstymmelse till reaktion från deras sida.Cindy flåsar som om hon sprungit värsta maratonloppet,och tacka fan för det!Inte för att Kelly är så värst hög,men Cindy är ganska kort i rocken!
Okej att vi lever i ett samhälle där man kan ingå partnerskap,och hundarna är ju inte ens släkt,men ändå...lite klass och stil kan man väl få be om!Eller rättare sagt:här bestämmer JAG!
Det är sånahär dagar man önskar att man kunde dela på sej,en del hit och en del dit.Det svåra blir bara att välja
vilken del som ska vart!!!!


Vardagsporr...



Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0