I HATE MYNDIGHETER

-"Välkommen till .....det är många som ringer nu men vi besvarar ditt samtal så fort vi kan,du har plats nummer 198 i kön!Tack för den,som om jag har hela jävla da´n på mej att sitta i telefonkö!!!!
-"Du har nu nummer 196 i kön vi besvarar ditt..."Men hallå,det har gått femton minuter och jag har avancerat TVÅ steg i kön.Vad är detta?
Jag hann dricka fyra koppar kaffe,diska och förbereda maten+hänga en tvätt innan en sur jäkla dam svarade!Åhhh.När jag väl framfört min fråga svarade hon kort:"Nu är det såhär att vi håller på och organiserar om här,men du kan ju prova med......"TACK & ADJÖ,inte fan blev jag klokare av det samtalet!
Men blanketter har dom tid att skicka ut till höger och vänster,upp & ner minsann.Och skulle man mot förmodan glömma fylla i ett ynka litet kommatecken,så tar det 8-10 veckor innan dom handlagt det ärendet!För ett jävla kommateckens fel.Pratar dom överhuvudtaget med varann sinsemellan på NÅGRA myndigheter,eller har dom nån som bara sitter och skickar tillbaka felifyllda papper??Isåfall kan jag gladeligen ta över det jobbet och RINGA upp folk så det går liiiite snabbare.
Nu ska jag sätta mej och korrekturläsa ett antal blanketter och kolla så att jag inte skrivit dit för många punkter eller utropstecken.Jag har lixom inte tid att vänta tid att vänta till midsommar på ett beslut som NORMALT bör ta max ett par veckor att fixa!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0