Ovälkommet sällskap...

Glömde berätta att vi ägnade oss åt lite varmbad i Egypten.I bemärkelse av uppvärmd pool.Åh,det va såå varmt och skönt ca 36 grader.Ungarna älskade det,kunde va i typ hela dagarna!Likaså Italienare,tyskar,engelsmän,svenskar och....BACILLERNA!För antagligen har jag fått med mej ett gäng efterhängsna "araber" hem,och dom har tagit min "muffla" i besittning...Alltså,jag är inte helt 100 men 99,9 tyyyp!!!
Så imorron är det bara att ringa lilla sjukvårdsinrättningen och förklara symptomen och höra vad dom säjer.Kul,verkligen JÄTTEKUL!!!Not...at...all!!!Vem fan vill ha "araber" i spetstrosorna???INTE jag och definitivt INTE älsklingen.Hur blir man av med dom på enklaste sätt??Låtsas att dom inte finns där?Funkar INTE,dom gör sej påminda hela tiden,sprayar med Mr Muscle,Cillit bang eller virar in dom i en Burka???
"Ont ska med ont fördrivas" så jag hoppas farbror (eller tant för den delen) doktorn kan rekommendera nåt jävligt effektivt.PLEASE....

Ska nu bara dricka upp sista kaffet,sen ska "araberna" och jag hoppa i säng!!!(sorry älskling,the bed is occupied tonight!)

Sov gott vänner,med eller utan "sällskap".
                                     


"Jävla bakteriehärd"






Kommentarer
Postat av: Pompom

LÅTER KUL ja skratta när jag LÄSTET iaf. Jasså där ser man, kan fika gäster smittas??De andra "DAMERNA" då, klarat sig LR TYP inte.Hör av dig om tillhörande bloggbild,har en kommentar/fråga/fundering?!?!

2009-04-24 @ 07:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0