Jag ska fan (kanske) skaffa mej en JLO rumpa...

Holy crap,det finns ingen riktig sexappeal (stjärt) därbak längre.Den som en gång i tiden (25 år sen,typ) var fast & päronformad!Har jag sagt det förut,ELLER???
Den jäveln faller bara längre och längre ner,och vad fan gör jag åt saken då???Svar:INTE mycket precis. (läs:inte ett skit) För tydligen hjälper det inte att gnälla på den eller beklaga sej framför hallspegeln.Tankens kraft hjälper föga heller!
MEN,nu har jag hittat rätta övningarna,YES!Frågan är bara HUR länge man måste hålla på innan det ger resultat!!(om det nånsin gör det) Går det på en vecka,eller måste jag hålla på hela sommaren innan det syns nån skillnad?För om jag måste det vet jag inte om det är nån idé,då ska jag ju ändå ha en massa kläder på mej igen!!! (för kallt med bikini på hösten)
Vaddå motiverad??Kan dom inte komma på nåt så man slipper ta ut sej och bli andfådd,få träningsvärk och migrän av bara tanken???

Håll tillgodo ni som vill utsätta er för lite träning á la JLO!Själv är jag min egen PT för tillfället och just nu har jag lite sparad ledighet att ta ut,så vi får väl se framöver om "piskan" åker fram!!!Beach 2009 är kanske närmare än man tror!!!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram (slö)



Kommentarer
Postat av: Anonym

25 år måste fråga vad du använder denna lilla runda del till en sak vet ja redan nr2, ger den bara ner (upp)? el

2009-04-22 @ 07:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0