Kvällens mat!
Ha,ha-jag har förberett
maten för lääänge sen!
Så jävla skönt att bara
vrida på ugnen och luta
sej tillbaka,ta ut och sätta
sej till bords!
Vad det blir?
Kolla,kolla:
Först va,så la jag smördeg i en form,skar gul lök och
hällde lite olivolja på.
Sen va,så blandade jag finhackad vitlök,mald rosépeppar
och olivolja.
Hällde kryddblandningen över ytterfilé i skivor och
ställde in påsen i kylen ett tag.
Under tiden köttet "vilade",skar jag potatis i klyftor,
la dom i en påse och kryddade med persilja,pommes-
friteskrydda och en skvätt olivolja.
Skaka runt lite med påsen och blandy blanda allt...
Upp ur påsen och ut i långpanna!
Dax att steka köttet-vilken doft!
Lägga köttet uppepå löken...
...och bädda över med ytterligare smördeg.
Pensla med uppvispat ägg,och sen,ja sen
sätter man bara in allt i ugnen precis när
fan man vill!
Smaklig spis,ska vi ha iaf!
Mmmm ser lika gott ut som alltid!! Pommes frittes-krydda är kanske nåt man skulle investera i? Blir klyftpotatis ännu godare då??
Hoppas du har en helt fantastisk lördag!!
<3 Puss&kram