Fördelen med min bakdel

Jag skulle väl ljuga om jag påstod att
min bakdel är till sin fördel.,den har
lixom sett sina bästa dagar,och om man 
dessutom träningsvägrar kan det inte
bli bättre heller.
 
MEN,jag har ju TVÅ bakdelar,och på så
sätt kan jag välja ibland!
 
Igårkväll tog jag hand om den delen jag
s.a.s är bäst på,den med mjöl och lite
"vanlig" jäsning,he,he!
 
Så himla fördelaktigt,att kliva upp i ottan
efter ännu en sömnlös natt på vischan,och
veta att det finns nybakta farinfrallor till
morgonkaffet!
 
Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra,
och säja vad man vill om mej,men "den"
sistnämnda bakdelen är det inte många
eskimåer som slår mej i dallret på!
 
Efter en timmes jäsning såg den ut såhär!
 
Ordet kladdig har aldrig varit mer passande,för hemligheten med
just det här brödet är att jag INTE går efter måttangivelserna på
mjöl i receptet.
Man måste visserligen ha handskar på sej,och kletigt blir det
lite överallt,men satan så värt det är det i slutändan.
 
Sen va,sen ska man INTE göra dom för små.
Hellre en stadig men ack så saftig frukostbulle,än en torr minivariant.

Hörde nåt om att "Grannen" va sugen på sånahär,så vi får väl se
om hon kommer över och hämtar ett gäng vartefter.
Mycket godare och MYCKET billigare än affärsvarianterna!
 
Ajm så vänlig...ibland!
 
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0