När bakdelen står i centrum

Jag har ingen riktigt bra förklaring till
varför det bakas så in i helskotta mycket
och ofta här nu.
 
Antingen har jag fått en riktig bakknäpp,
eller så är det mest troligt därför att jag
blir så jävla glad och på så gott humör
av att stå och experimentera med mjöl
och andra godsaker.
 
Frysen är proppfull sen långt tillbaka
och det som återstår nu,är att ge bort
av "bakdelarna" som framställs.
 
Igår fick två av mina grannar små smakprov
av det hembakta,och jag fick två små pratstunder.
 
Det blir på nåt sätt en win win situation av det.
 
Nån föreslog att jag skulle baka på beställning,
men jag tror inte det är min grej precis.
Jag vill ju lixom inte känna krav på att jag
MÅSTE baka,då kommer jag dö slentriandöden
snabbare än bullarna jäser.
 
Fast det såklart,skulle nån be mej snällt NÅN
GÅNG,då kan jag nog göra det.
 
Iaf,gårdagens skörd blev både matbröd och
små kladdiga kakor.
Kakor med kakao OCH choklad i.
 
Jättemaffiga rågbullar med farinsocker,ägg,samt valnötter OCH paranötter i.
Just det,jag slängde ju i nåra deciliter havregryn i degen oxå!
 
Sen va jag ju bara tvungen att testa dessa "kladdkakedrömmar".
Dom blev precis så kladdigt chokladiga som jag önskat.
Faktum är,att det bara är florsocker i,så m.a.o kan även
glutenallergiker mumsa på dom.
 
Jag bakade inte bara igår,jag införskaffade faktiskt en
sprillans ny fogspruta(tror jag det heter)!
Jävla bra att den va orange,nu kanske jag ser den bland
alla pinaler och slipper leta galen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0