Majsorecept.nuelleraldrig


Här har vi nu resultatet av smeten i färdigt skick,direkt uttagen från 
den insparkade frysen!


Och det här förstår ni,är en lyxig variant,typ!

Fråga mej inte hur många det blev,
jag bara plattade ut och skar!
Men vaddå,man kan ju rulla bollar
oxå,om man hellre vill bli kletig som
satan.

Vill ni ha receptet eller?

125 gr rumsvarmt smör el.margarin
1 dl socker
1 dl florsocker
½ dl marsanpulver (knappt)
1 dl grädde
1 msk kakao (knappt)
1 tsk O´boypulver
4 dl havregryn som finmixas
med ½ dl kokos

Blanda alla ingredienser och
vispa med elvisp så smeten
blir riktigt gojsig.

Ställ i kylen 1 timme om ni  föredrar
att göra runda bollar och kleta ner
era små händer,eller platta ut smeten
på ett bakplåtspapper och ställ i frysen
tills den blir hård.
Skär sen i rutor och garnera med precis
vad tusan ni känner för.
Det enklaste är dock smält choklad,för det
fattar ju ni oxå,att inte kokos fäster på om
smeten stått kallt länge!

Lycka till då godisråttor! =)

P.s:mina ligger redan nerpackade,
jag är ju så förbannat ståndaktig
och inte käkar av dom.

Eller jo,jag provsmakade förstås
en microklutt,och det va ett förbannat
lyckat ihopklet kan jag säja!



P.S: imorr´n "kanske" ni får
se ytterligare en variant av
mina experiment!

Spännande som satan ju!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dom däära har du lyckats med sååå jävla goda. Ett tips till övriga!! Gör dom inte man kan nämligen inte ha dom ligga bara där. Man måste ta en hela tiden o vips så är dom slut.Det där ordet karakt.... nej vet inte ens hur det stavas... :)

2011-09-13 @ 10:43:07
Postat av: Majso svarar

Tack min lilla anonyma men ändå inte =))

Ja,dom är försvinnande goda faktiskt,och just därför frös jag in dom på momangen,bara för att

slippa ordet kara....karak....ja du vet =))

♥Puss & kram hela da´n♥

2011-09-13 @ 12:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0