Dagens mat & baktips

Jag tycker fan att man kan göra
det skapligt enkelt för sej ibland
när det gäller mat.

Huvudsaken är för helvete inte
att stå vid spisen i fjorton timmar
och koka fläsklägg eller nåt annat
jävligt tidskrävande.
(som inte ens är gott)

Nä!

Knepet är att piffa till det enklaste
enkla med lite småplock och kryddor.

Tjong i kastrullocket,så har man en
redigt stadig middag klar,och gör man
dessutom en STÖRRE laddning så
behöver man överhuvudtaget inte
slösa tid vid spisen da´n efter!


Vanlig jävla bandspaghetti,med vanlig jävla kassler skuren
i kuber.
Blandas med grädde,creme fraiche,persilja,grillkrydda,majs
och klippta salladsärtor!
Om ni bara visste hur gott det är med salladsärtsknastret
när man käkar det här!
OCH fint,för färgen gör ju sitt till!


Äter man dessutom som jag bara på fredagar,fatta då hur
länge det här räcker!


När jag ändå höll på och styrde,passade jag på att slänga ihop en
kakdeg oxå!
Tobleronesnitt!


Tobleronehacket skulle knådas in i degen för hand stod det
i receptet,och för en gångs skull gjorde jag enligt beskrivningen!


Mmmm♥
Och det allra bästa med dom här är att man kan käka
av dom fastän det inte är fredag!


Tror minsann att jag ska göra
en plåt med Snickers oxå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0