Konsten att vara förutseende...

...är alls inte svår!

Man bara gör det.
I förväg.
TYP!


Chokladpaj...till imorr´n! (godast då den fått stå kallt över natten)

Receptet:

CHOKLADPAJ:
Pajdegen:

125 gr smör
3 dl vetemjöl
2 msk socker
½ tsk vaniljsocker

Fyllning:

250 gr mörk choklad
3 ägg
2 msk mörk sirap
1½ dl socker
1 dl vetemjöl
½ dl potatismjöl

Gör pajdegen och förgrädda
i 200 grader 5-8 min.(el.tills den fått fin färg)

Vispa ägg & socker poröst och
tillsätt mjöl,potatismjöl & sirap.
Smält chokladen och rör i den sist.

Häll fyllningen i pajskalet och
grädda i 10-12 min.(200 grader)

Svalna den helt och ställ
i kylen över natten.

Servera med glass
eller grädde och
färska bär typ!

Smaskigt va!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0