Ska ni baka tills imorr´n???

Eller är ni så jävla fräcka att
ni bara bjuder på snuskiga
Oreo kex!!!!

"Vrid"
"Slicka"
"DOPPA"....

Sluta upp med sån skit
säjer jag bara.

Gör nåt godare för fan.
Det är bara midsommar
en gång i juni!


Vit chokladkaka på Digestivebotten


Botten:
100 gr smält smör
15 st krossade Digestivekex
(Blanda & bred ut i form med löstagbar kant)
22-25 cm

Ställ formen i kylen ett tag.

Smeten:
100 gr smör/margarin
200 gr vit choklad
2 msk vaniljsocker
1½ dl socker
1½ dl vetemjöl
1 krm salt
3 ägg
3 msk sirap

Blanda all torra ingredienser
och ställ åt sidan.
Smält smöret och bryt i chokladen
så den smälter.(inte för varm platta)
Rör i äggen,ett i taget och sist sirapen.
Rör till slät smet och blanda väl med de
torra ingredienserna.
Häll smeten över den avsvalnade
Digestivebotten och grädda mitt i ugnen
i 175 grader ca 25 min eller tills den känns OK!


Det lät väl inte så dumt va!
Sätt igång och baka då!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0