I kastrullen...
...och utan visp gjorde
jag dagens kaka!
Smarrig som fan!
Och så jävla enkel
att slänga ihop!
Kastrullkaka!
100 gr smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
3 tsk vaniljsocker
Valfritt:Mjölkch. resp.vit choklad
att ha i.
Smält smöret i en kastrull och ta
av från plattan.
Rör ner sockret och äggen,blanda
ordentligt.
Tillsätt mjölet,kakaon och vaniljsockret
och rör omkring.
Smörj en form med löstagbar kant
och häll i smeten.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader ca
25 min.eller tills kakan känns halvtorr.
Den får inte stå inne för länge!
Jag hällde i hälften av smeten i formen
och skar mjölkch. resp.vit choklad som jag
la i mitten innan jag hällde över resterande
smet.Garnerade sedan med flagad mandel
ovanpå innan gräddning!
Mellanlager innan sista smeten hällts på.
Klar att gräddas!
LYCKA TILL & VARSÅGODA DÅ´RÅ!
Amen HALLÅ! Vadå gott ?? :O
Elin:Ameh visst vettu,och så jävla enkel att göra oxå!=))
Seså,fram med bakgrejerna på diiirekten!
Puss & Kram <3
Du de kan jag lova att jag ska göra !! De bara kittlade till i hela mig :)
Puss och kram <3
Elin:That´s my girl,som förstår sej på det här med choklad & sånt ;DD
Kraaaam!<3