Pensiotankar...

Jag har funderat på det här med att bli "pensio".Jag kommer säkert bo kvar i det här jävla huset.(som Gud glömde)
Det är inte skitmånga trappsteg,men då kommer det kännas som jag bor på 7865:e våningen,utan hiss!
Och eftersom Gud har glömt huset,så är det BARA jag som bor här.Vem fan ska hjälpa mej då,upp med rullatorn?
Jag kanske får sitta där nere i trapphuset och bara vänta och vänta till nån stackars sate tittar förbi.Och så kommer jag få sittsår i mitt fläskiga arsle.Fast det kanske är bättre med lite sittsår,än stora äckliga,variga liggsår för att jag inte kan ta mej ur sängen...
Om jag nu ska ha nån rullator överhuvudtaget.Jag kommer ju se ut som värsta mongot när jag släpar mina fotriktiga skor efter mej,hängande över en bajsbrun rullator.(som jag troligtvis fått ärva från nåt dödsbo)
Sen tänker jag på HUR jag ser ut när jag är i den tidsåldern!(om jag tar mej dit vill säja)
Fan ta ungarna om dom låter mej ha såna där trosor modell 7 manna tält,som redan efter 10 minuter hänger i knähöjd.Med urinläckaget rinnande utmed mina Michelinkorviga ben,för blöjan är ju redan på väg mot fotknölarna!
Och så har jag garanterat mustasch och typ rastahår på hakan.Dessutom ploppar det väl ut hemorrojder stora som vindruvsklasar i den redan sittsårsangripna fläskläggen.Barnbarnsbarnen (om jag har nåra),blir bestulna på sina badringar så jag har nåt att sitta på och så måste dom krakarna gå i terapi...

Bara jag inte blir en "pensio" som köper billig fläskkorv oxå,jag HATAR fläskkorv. Där går fanimej gränsen!!!
Över min döda kropp!!!

Kommentarer
Postat av: J

Man är ju inte äldre än man känner sej sägs det ju. Fast det kan ju variera kraftigt från dag till dag. E nog 74-75 själv.

2009-05-14 @ 23:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0