G.K.&T

Varför ska allt va så jävla komplicerat??Och då menar jag det mesta!Orkar inte gå in på detaljer,för om jag gjorde det skulle ni få sitta här och läsa i tre år ungefär....och det skulle ju varken glädja er eller mej!
Jag menar bara,varför ska en del få allt serverat på silverfat,åka i gräddfilen,bara ha ytliga små skitproblem och när dom väl är lösta-finito,fine så är det över!!!???Medans andra (ibland jag) av nån jävligt märklig anledning verkar ha en stor fet magnet i arslet,som inte gör annat än drar till sej strul & problem och...you name it!!
Nu menar jag naturligtvis inte att man ska gå genom livet utan att få "smaka på" problem nån gång,klart att det händer dom flesta emellanåt.jag undrar bara varför det är så orättvist utdelat??För vad jag vet har inte jag några enorma synder som jag skulle behöva sona.Skit samma,orkar inte gå djupare än så,det räcker med det som ligger i magen och skallen redan.(vissa delar har legat där i 15 år)Inte undra på att man har kräksångor  långt ut i näsan!!
Som grädde på moset ska man va GKT oxå! (Glad Kåt & Tacksam alltså)...
Om man sen är alla påståendena på en och samma gång är ju en annan femma,jag tror inte att det är nåt tvång men man vet ju aldrig.
Ikväll har jag iallafall bestämt mej för att va det förstnämnda,för det är ju skönare att gå och lägga sej glad än ledsen.
Imorron däremot är det ju fredag,så då funderar jag på dom två sistnämnda!Kåt kan man bli med rätt stimulans och tacksam över att det är just fredag!(sug på den ni!)

Puss & Kram!♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0