Flexibilitet & kaos

Jag har aldrig varit pedant och tycker att ,hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete!Med det inte sagt att jag aldrig städar,men heller inget jag har som prio ett.Det finns både roligare och framförallt viktigare saker att lägga sin tid på.
Huvudsaken är väl att man trivs!Själv är jag inte ett dugg avis på dom som inte har en enda pinal framme.Det är för "stelt" för mej!Fast jag fattar inte vart dom gör av alla grejer.Eller så är det helt enkelt på det viset att dom inte har lika mycket prylar som jag!
"Den som spar han har"(masssssor med grejer)
Som nu t.ex när jag bökat in en trampmaskin oxå,och det är ju ingen liten sak man bara slänger in i garderoben precis.(där är för övrigt fullt med annan skit)Sån är jag!Tills det växer mej över huvudet och då skiter jag i det oxå!
Ett av ställena det kan va idé att ha någonsånär ordning i är väl klädskåpet.Där råder nu och sen snart tio år tillbaka "lägga på hög principen".Fast det är inte mitt fel,skåpen och lådorna(dom som funkar) är från slutet av sextiotalet,och inte fan har jag fått nån uppdatering.Bortsett från fyra trådbackar som jag tjatade till mej även om det tog ett år innan jag väl fick dom!!!(och hur långt räcker FYRA backar??)Men vad är väl som väntans tider???

 
Efterlyses: "walk in closet"(eller en container)


Telefonen ringde samtidigt som jag bloggade & tränade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0