Medlare & fodervärd!

Det finns MÅNGA viljor i vårt hem.Den ena vill si,den andra vill så,den tredje blir förbannad på den första som inte fattar att den andra kanske blir ledsen och den fjärde säjer ingenting när man frågar.Sådär håller det på.Man kan ju få "släpp" för mindre.Av nån konstig anledning är det JAG som är medlare,eller åtminstone omedvetet utses till en.
-"Men mamma,säj åt henne att hon inte får ta mina rakhyvlar"
-"Men mamma,nu har han duschat i 55 minuter säj till honom NU,det finns faktiskt fler som vill in på toan".
-"Men mamma,hörde du vad hon kallade mej för 10 minuter sen?"
-"Men mamma,du vet ju att jag inte tycker om den här maten".
-"Men mamma...........................JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,det va väl ett jäkla tjat på mej!Ser jag ut som nån krispsykolog eller????
Inte nog med det,JAG ska tydligen ha deras känsel i magen och veta EXAKT när dom är hungriga!!!Räcker det inte med att jag handlar hem maten,lagar till den och hela den biten,ska jag operera in nåt datachip med familjemedlemmarnas personliga information i nacken oxå!!???En påse Grillchips,det hade jag inte tackat nej till,men att bli "Hemmarobot"-nej tack!Det räcker med Zombiestadiet jag befinner mej i dagligen.
Man fattar ju varför det är oroligt i Mellanöstern,när det fan inte går att komma till samförstånd inom dessa fyra väggar.Dag ut och dag in...Bla,bla,bla.
Det känns som om man har slajm i skallen och kli i fingrarna ständigt och jämt.Som lök på laxen,ska man dessutom vara glad,kåt & tacksam oxå!Av med förklädet,en snabb "raggartvätt" och på med negligén!VIPS,så förvandlas man till värsta sexbomben!Rosig om kinderna och med ett förföriskt leende på läpparna,som för övrigt är eldröda och bara skriiiker efter ett villigt köttstycke att hugga tänderna i...Grrrrrrr!!!
Mitt i all uppgivenhet och irritation över att jag inte tar mej lite mer egentid,så kan jag inte låta bli att tänka:
"Men hallå,jag har ju en härlig familj,trots DERAS fel & brister,och förresten är jag väl inte helt perfekt heller??!!!"


                                                                         "The show will go on"


Kommentarer
Postat av: Linus {:

fin blogg fan ;p

2009-01-04 @ 01:50:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0