Tisdagstankar...

Det är ingen jävla idé att sätta sej och tänka djupt,det resulterar ändå inte i nåt,inte idag,inte nu,inte för mej iallafall.
Istället får jag försöka fokusera på det nödvändigaste men även det känns som att springa en sketen hinderbana i stilettklackar och förbundna ögon.Så förbannat kul kan man ha i varda´n...För att inte tala om helgerna,dom är så jävla överskattade att det luktar koskit och spyor lång väg...Enda skillnaden är väl bilagorna i tidningen-typ!!
"Peppadejsjälvgrejen" känns lika avlägsen som en oupptäckt planet lååångt ut i Universum,och spegelfan visar definitivt INTE upp den bild JAG vill se när jag går förbi.(läs springer!)Till råga på allt har solfan gått i moln och mackorna i skafferiet ser mer än äckliga ut,favoritfötöljen känns (just nu ) aningen obekväm och migränen är ett faktum!!!Jävla skittisdag...

Nu ska jag be till en "högre" makt om åtminstone liiite mercy-ingen idé att skrika för att höras bättre,då får hundarna damp och det orkar jag verkligen INTE med i det här tillståndet...

Ha en jäkla bra dag ni andra dårå´...iallafall!
(ska leta reda på repstegen & försöka ta mej upp tills i em)



Finns det nån som hör min bön????

                           

Kommentarer
Postat av: Morpheus BROR

GOGO girl tisdagar är de dagarna man enligt (Morpheus Gossale?) ska tömma allt inombords=glädje/sorg/ilska/frustration/skratt o gråt.Man fylls åter, men kan stoppa om man inte vill ha mer!

2009-04-28 @ 15:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0