Alla dessa födelsedagar...

Jaha,så har man varit på ytterligare ett födelsedagskalas.Det blir som sagt nåra stycken i vår släkt.(21 st ca)
R ville inte följa med (datorspel/lanande med kompisen stod högre på listan) och mellan M är ju inte hemma,så det blev bara jag,M och hennes pojkvän som åkte.
Oturligt nog så hade strömmen gått hos syrran (anledning okänd),så hon va minst sagt irriterad.Inte förrän vi varit där 1.5 tim ca kom den tillbaka!Viss del av maten blev lixom aningen försenad,men vaddå!!!

Ju mer jag tänker på kalas,mat och tårtor,släktinvasion och en jävla massa disk,desto mer medveten blir jag om att det inte är så himla lång tid tills jag fyller.Å andra sidan,vet jag inte om jag överhuvudtaget SKA ha nåt kalas.
(inte mycket att fira precis!)Men så berättade mamma om sin ena granne,hon fyllde 50 för ett par dagar sen och hade således haft släkten hembjuden,både från hennes sida och mannens.Så långt inget märkligt,bara det att dom va 112 personer...HALLÅ,ETTHUNDRATOLV PERS...Visserligen har dom många syskon båda två och en sabla massa ungar och hela faderullan,men det är ju fan inte rimligt.SÅ,jag ska väl inte gnälla,på tal om kalas och mycket folk!!!
Vår släkt i jämförelse med den är ju som en piss i Mississippi!!No big deal at all...

Nu kära vänner ska jag slappa i soffan och bara ta det lugnt!Man blir trött av att kalasa...
Kram ♥


Jubilar & grillmästare i samma person!


Lite mat (grillspett & tzatziki)


Musik till kaffet....


På väg hem....




Kommentarer
Postat av: Pompom

still baakis men skriver ändå,man vill ju vakna och må bra? INTE läsa om att MAN snart fyller år,tack för hemåt bilden kommer inte ihåg någon? bild alls

2009-04-26 @ 08:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0